logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorTUPPERWARE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in TUPPERWARE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij TUPPERWARE

Tupperware is een multinationaal merk van Amerikaanse oorsprong dat zich bezighoudt met multilevel marketing en gespecialiseerd is in de verkoop van plastic bakjes voor voedselopslag. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over TUPPERWARE

De geschiedenis van TUPPERWARE: Wat is?
close

De geschiedenis van Tupperware begon in 1946 met de oprichting van het bedrijf in South Grafton, Massachusetts, door Earl Tupper. In 1951 besloten de oprichter en zijn vrouw het hoofdkantoor van het bedrijf te verplaatsen naar Kissimmee, Florida, waar ze meer dan 1.000 hectare land verwierven. In 1958 verkocht Earl Tupper het bedrijf.

In de volgende decennia begon Tupperware zijn internationale expansie en bereikte vele landen over de hele wereld, waaronder Kroatië.

In Nederland landde Tupperware in 1962 met de organisatie van de beroemde "Tupperware parties", en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk op de Nederlandse markt. Tegenwoordig opereert Tupperware in Nederland via een breed netwerk van onafhankelijke consultants verspreid over het hele land.

Welke merken kan ik vinden bij TUPPERWARE?
close

Tupperware is een wereldwijde producent van plastic recipiënten en kookgerei en verkoopt derhalve producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op TUPPERWARE?
close

Geld besparen bij Tupperware is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. De online winkel van Tupperware heeft een sectie "Aanbiedingen", waar klanten kortingen kunnen vinden op een brede selectie van producten. Op Aanbiedingen 365 vind je ook de nieuwste deals en promoties bij Tupperware.

Ook door contact op te nemen met Tupperware adviseurs is het mogelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen. Door je te abonneren op de nieuwsbrief of Tupperware te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. Daarnaast lanceert Tupperware vaak seizoensgebonden aanbiedingen en acties, bijvoorbeeld voor de kerst- en nieuwjaarsvakantie.

Zal TUPPERWARE aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Tupperware biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van TUPPERWARE
close

Tupperware concurreert in Nederland met andere merken zoals BifBazar, Joseph & Joseph, Rubbermaid en vele andere.

Exclusieve voordelen van TUPPERWARE
close

Bij Tupperware kunnen klanten genieten van grote voordelen bij de aankoop van hun producten met een garantie van internationale kwaliteit in haar producten, ondersteund door jarenlange ervaring op de wereldmarkt. Ook is het mogelijk om Tupperware-adviseur te worden en zo geld te verdienen aan de verkoop van producten. Tupperware heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door TUPPERWARE
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.