homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorTUPPERWARE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van TUPPERWARE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in TUPPERWARE

Tupperware is een multinationaal merk van Amerikaanse oorsprong dat zich bezighoudt met multilevel marketing en gespecialiseerd is in de verkoop van plastic bakjes voor voedselopslag. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld.

Wat voor producten kan ik vinden bij TUPPERWARE?

Tupperware verkoopt een grote verscheidenheid aan plastic bakjes en keukenartikelen zoals voorraadbakjes, koelkastbakjes, diepvriesbakjes, voedselbakjes, keukenbakjes, opbergbakjes voor huisdieren, kookgerei, bakjes en pannen, magnetrongerei, bakgerei, mengkommen en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over TUPPERWARE

De geschiedenis van TUPPERWARE: Wat is?
Open

De geschiedenis van Tupperware begon in 1946 met de oprichting van het bedrijf in South Grafton, Massachusetts, door Earl Tupper. In 1951 besloten de oprichter en zijn vrouw het hoofdkantoor van het bedrijf te verplaatsen naar Kissimmee, Florida, waar ze meer dan 1.000 hectare land verwierven. In 1958 verkocht Earl Tupper het bedrijf.

In de volgende decennia begon Tupperware zijn internationale expansie en bereikte vele landen over de hele wereld, waaronder Kroatië.

In Nederland landde Tupperware in 1962 met de organisatie van de beroemde "Tupperware parties", en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk op de Nederlandse markt. Tegenwoordig opereert Tupperware in Nederland via een breed netwerk van onafhankelijke consultants verspreid over het hele land.

Welke merken kan ik vinden bij TUPPERWARE?
Open

Tupperware is een wereldwijde producent van plastic recipiënten en kookgerei en verkoopt derhalve producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op TUPPERWARE?
Open

Geld besparen bij Tupperware is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. De online winkel van Tupperware heeft een sectie "Aanbiedingen", waar klanten kortingen kunnen vinden op een brede selectie van producten. Op Aanbiedingen 365 vind je ook de nieuwste deals en promoties bij Tupperware.

Ook door contact op te nemen met Tupperware adviseurs is het mogelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen. Door je te abonneren op de nieuwsbrief of Tupperware te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. Daarnaast lanceert Tupperware vaak seizoensgebonden aanbiedingen en acties, bijvoorbeeld voor de kerst- en nieuwjaarsvakantie.

Ontmoet de concurrenten van TUPPERWARE
Open

Tupperware concurreert in Nederland met andere merken zoals BifBazar, Joseph & Joseph, Rubbermaid en vele andere.

Exclusieve voordelen van TUPPERWARE
Open

Bij Tupperware kunnen klanten genieten van grote voordelen bij de aankoop van hun producten met een garantie van internationale kwaliteit in haar producten, ondersteund door jarenlange ervaring op de wereldmarkt. Ook is het mogelijk om Tupperware-adviseur te worden en zo geld te verdienen aan de verkoop van producten. Tupperware heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Zal TUPPERWARE aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Tupperware geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door TUPPERWARE
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE