logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separator18.02 PUBLISHING
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in 18.02 PUBLISHING folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij 18.02 PUBLISHING

18.02 Publishing is een kleinschalige boekuitgeverij boekuitgeverij gevestigd in Nederland. Het hoofdkantoor van de uitgeverij is momenteel in Duiven.

Veelgestelde vragen over 18.02 PUBLISHING

De geschiedenis van 18.02 PUBLISHING: Wat is?
close

Het verhaal van 18.02 Publishing begon in Nederland met Miranda van der Steen en Wessel Bleis. Het tweetal had het idee om de uitgeverij te beginnen jarenlang volgehouden waarin ze vorm gaven aan dit plan, totdat ze besloten om ook daadwerkelijk met de uitgeverij te beginnen.

De uitgeverij werd eindelijk gelanceerd en sindsdien is het manuscripten blijven ontvangen van meerdere auteurs zonder er rekening mee te houden of ze bekend zijn of niet, met de focus op de kwaliteit van de verhalen en hun producten. Naast het uitgeven van boeken, biedt 18.02 Publishing ook andere vormen van schrijven en creatieve inhoud, zoals ansichtkaarten en illustraties.

Welke merken kan ik vinden bij 18.02 PUBLISHING?
close

18.02 Publishing verkoopt en distribueert vooral boeken onder hun eigen publicatienaam. Klanten kunnen ook producten vinden van andere merken zoals hun tassen ontworpen door MCM en PH.

Hoe kan ik geld besparen op 18.02 PUBLISHING?
close

Klanten kunnen geld besparen door hun laagst geprijsde producten te bekijken op de 18.02 Publishing website. Shop online met 18.02 Publishing en ontdek hun beste aanbiedingen.

Zal 18.02 PUBLISHING aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

18.02 publishing biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van 18.02 PUBLISHING
close

De voornaamste concurrenten van 18.02 Publishing omvatten ook lokale uitgeverijen zoals De Bezige Bij, Luitingh-Sijthoff, De Harmonie, Kluitman, J.H. Gottmer, Artemis & Co., John Benjamins Publishing Company, Ad. Donker, KIT Publishers en meer.

Exclusieve voordelen van 18.02 PUBLISHING
close

Klanten kunnen van vele exclusieve voordelen genieten met 18.02 Publishing. Ontvang speciale voordelen door u op te geven voor de nieuwsbrief van 18.02 Publishing en wees de eerste die het laatste nieuws over hun boek releases en aanbiedingen direct in uw inbox krijgt.

Kortingen aangeboden door 18.02 PUBLISHING
close

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van 18.02 Publishing, alleen met Aanbiedingen 365. 18.02 Publishing gelooft dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Verspil de kans niet om mooie verhalen en interessante inhoud met hen te ontdekken van zowel onbekende als bekende auteurs. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van 18.02 Publishing met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://1802publishing.nl/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.