homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separator18.02 PUBLISHING
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van 18.02 PUBLISHING

ADVERTENTIE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in 18.02 PUBLISHING

18.02 Publishing is een kleinschalige boekuitgeverij boekuitgeverij gevestigd in Nederland. Het hoofdkantoor van de uitgeverij is momenteel in Duiven.

Wat voor producten kan ik vinden bij 18.02 PUBLISHING?

Bij 18.02 Publishing kunt u een selectie aan boeken vinden van verschillende genres en van meerdere auteurs. Ze hebben ook kussenslopen en kussens met tekst, boekenleggers, wenskaarten, ansichtkaarten en tassen. Naast deze producten verkoopt en publiceert de uitgeverij ook spellen en kaarten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over 18.02 PUBLISHING

De geschiedenis van 18.02 PUBLISHING: Wat is?
Open

Het verhaal van 18.02 Publishing begon in Nederland met Miranda van der Steen en Wessel Bleis. Het tweetal had het idee om de uitgeverij te beginnen jarenlang volgehouden waarin ze vorm gaven aan dit plan, totdat ze besloten om ook daadwerkelijk met de uitgeverij te beginnen.

De uitgeverij werd eindelijk gelanceerd en sindsdien is het manuscripten blijven ontvangen van meerdere auteurs zonder er rekening mee te houden of ze bekend zijn of niet, met de focus op de kwaliteit van de verhalen en hun producten. Naast het uitgeven van boeken, biedt 18.02 Publishing ook andere vormen van schrijven en creatieve inhoud, zoals ansichtkaarten en illustraties.

Welke merken kan ik vinden bij 18.02 PUBLISHING?
Open

18.02 Publishing verkoopt en distribueert vooral boeken onder hun eigen publicatienaam. Klanten kunnen ook producten vinden van andere merken zoals hun tassen ontworpen door MCM en PH.

Hoe kan ik geld besparen op 18.02 PUBLISHING?
Open

Klanten kunnen geld besparen door hun laagst geprijsde producten te bekijken op de 18.02 Publishing website. Shop online met 18.02 Publishing en ontdek hun beste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van 18.02 PUBLISHING
Open

De voornaamste concurrenten van 18.02 Publishing omvatten ook lokale uitgeverijen zoals De Bezige Bij, Luitingh-Sijthoff, De Harmonie, Kluitman, J.H. Gottmer, Artemis & Co., John Benjamins Publishing Company, Ad. Donker, KIT Publishers en meer.

Exclusieve voordelen van 18.02 PUBLISHING
Open

Klanten kunnen van vele exclusieve voordelen genieten met 18.02 Publishing. Ontvang speciale voordelen door u op te geven voor de nieuwsbrief van 18.02 Publishing en wees de eerste die het laatste nieuws over hun boek releases en aanbiedingen direct in uw inbox krijgt.

Zal 18.02 PUBLISHING aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

18.02 publishing geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door 18.02 PUBLISHING
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van 18.02 Publishing, alleen met Aanbiedingen 365. 18.02 Publishing gelooft dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Verspil de kans niet om mooie verhalen en interessante inhoud met hen te ontdekken van zowel onbekende als bekende auteurs. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van 18.02 Publishing met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://1802publishing.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE