logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBack-to-School shopping: een gids voor ouders
ADVERTENTIE

Back-to-School shopping: een gids voor ouders

Back-to-School shopping: een gids voor ouders

Terug naar school gaan is lui, vooral het organiseren van alle benodigdheden voor het nieuwe schooljaar. Het kan gebeuren dat je je bij het doornemen van de lijst realiseert dat de pagina's in je map op zijn of dat de inkt van de enige pen in je etui op is. Om je te helpen met de spullen van je kinderen, hebben we een selectie gemaakt van onmisbare spullen voor elk niveau. De klok tikt door en je kunt profiteren van aanbiedingen en kortingen bij grote winkels in Nederland zoals Boeken Voordeel, Takko Fashion en Kik.

Pennen en potloden

2.jpg

Er zijn verschillende vullingen van pennen en potloden nodig. Maar met een etui van 6 pennen hebben je kinderen genoeg op voorraad voor het grootste deel van het jaar. Er zijn verpakkingen in verschillende kleuren (blauw, zwart, rood en groen) en die zijn ideaal voor het maken van nette, opvallende notities. Wat potloden betreft, is HB 2 het meest aanbevolen voor schoolgebruik.

Mappen, schriften en sticky notes

3.jpg

Omdat ze enkele maanden mee moeten gaan, kies je best voor mappen of schriften die bestand zijn tegen slijtage. Idealiter hebben ze een harde kaft en pagina's van minstens 90 gram dik. Sets met plakbriefjes zijn een goede bondgenoot om te voorkomen dat studieboeken en schriften worden gemarkeerd. Voor middelbare scholieren zijn ze onmisbaar bij het studeren voor een examen.

Rugzakken en etuis

4.jpg

Veel merken verkopen productcombi's waarmee je kinderen kunnen besparen op hun schoolinkopen. Een van de meest verkochte en gevraagde is de rugzak en etui, omdat het twee essentiële items voor terug naar school combineert. Rugzakken in levendige kleuren zijn de populairste keuze voor kinderen en tieners. Het is altijd aan te raden dat de rugzak ruim is en vakken heeft om verschillende spullen in op te bergen. Niemand wil al zijn studiebenodigdheden door elkaar in dezelfde ruimte hebben. Dit detail is ook belangrijk bij het zoeken naar de perfecte rugzak. Verdelingen zijn ideaal voor wie veel spullen bij zich heeft of er dingen zoals sleutels en documenten in bewaart.

Schaar

5.jpg

Voor bijna alle knutselwerkjes op school is een schaar nodig en de veiligste schaar voor kinderen is een kleine schaar met ronde punten. De meeste hebben roestvrijstalen bladen en ergonomische, softgrip kunststof handvatten. Er is een rechtshandige versie en een linkshandige versie. Dit type schaar is ideaal voor het knippen van papier en karton.

Fluorescerende markeerstiften

6.jpg

Ze worden het meest gebruikt door middelbare scholieren en studenten. Om efficiënter te studeren en te lezen, gaat er niets boven een set fluorescerende markeerstiften. Ideaal om op papier, fax of fotokopieën te schrijven. Het is aan te raden dat ze van goede kwaliteit zijn om vervaging van de afdrukken te voorkomen. Duurzaamheid heeft ook veel te maken met kwaliteit, dus een van de beste tips om te besparen bij het kopen van highlighters is om ervoor te zorgen dat ze van een erkend merk zijn.

My Deals 365 heeft de nieuwste catalogi van je favoriete winkels in Nederland om schoolspullen te kopen. Je hoeft niet tot de laatste dag te wachten.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.