homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBONITA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BONITA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BONITA

Bonita is een Duitse winkelketen die zich richt op de verkoop van dameskleding en modeaccessoires. Met een lange geschiedenis op de markt is Bonita zowel in Nederland als in andere Europese landen sterk vertegenwoordigd. Het hoofdkantoor van Bonita is gevestigd in Hamminkeln, Duitsland.

Veelgestelde vragen over BONITA

De geschiedenis van BONITA: Wat is?
Open

Bonita werd in 1986 opgericht door Günter Biegert, die in 1979 de winkelketen Moha overnam. Vanaf het begin is het doel van Bonita geweest om haar klanten kleding en accessoires van hoge kwaliteit te bieden die aansluiten bij de wereldwijde modetrends.

In de daaropvolgende jaren onderging Bonita een sterk expansieproces en groeide het bedrijf met winkels in Duitsland en andere Europese landen zoals Nederland.

In Nederland landde Bonita in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een merk met een hoge reputatie op de Nederlandse markt.

Welke merken kan ik vinden bij BONITA?
Open

Bonita is een bekende producent van kleding en accessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op BONITA?
Open

Geld besparen bij Bonita is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Bonita kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting.

Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Bonita. Via "My Bonita", de klantenkaart van Bonita, kunnen klanten besparen op elke aankoop en toegang krijgen tot exclusieve voordelen.

Ontmoet de concurrenten van BONITA
Open

Bonita concurreert in Nederland met andere winkelketens als Nolita Nicole, Kiabi, Berden Fashion etc.

Is BONITA momenteel open?
Open

Bonita winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel BONITA winkels zijn er in het hele land?
Open

Bonita is in Nederland actief via in totaal 46 winkels in onder andere Wijchen, Vianen, Lisse, Wolvega, Tilburg, Noordwijk, Maassluis, Zwolle, Malden, Katwijk, Soest, Heesch.

Hoe BONITA producten online te kopen
Open

Bonita heeft ook een online winkel, waar klanten uw producten kunnen kopen en kunnen profiteren van grote kortingen. Door online te winkelen kunnen klanten hun bestelling volgen en hun producten thuis ontvangen.

Exclusieve voordelen van BONITA
Open

Klanten kunnen van grote voordelen genieten bij Bonita door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. Via "Mijn Bonita" krijgen klanten toegang tot exclusieve voordelen en genieten ze meer bij elke aankoop. Op de officiële website van Bonita is er een nieuwssectie, waar klanten kennis kunnen nemen van het laatste nieuws over het merk en de modetrends.

Kortingen aangeboden door BONITA
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.