homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorCARPETRIGHT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van CARPETRIGHT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CARPETRIGHT

Carpetright is een Brits bedrijf dat zich richt op de verkoop van tapijten en vloerbedekking. Het bedrijf is toonaangevend in eigen land en heeft een sterke aanwezigheid in vele andere landen, waaronder Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij CARPETRIGHT?

Bij Carpetright kunnen klanten een grote verscheidenheid aan tapijten, vloerbedekkingen en andere producten vinden zoals vloeren, vinyl, PVC, laminaat, parket, kunstgas, tapijttegels, deurmatten, ondervloeren, plinten, tapijten voor woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer, badkamer, vinyl advies, kunstgras advies, vloerkleden, raamdecoratie, rolgordijnen, jaloezieën, paneelgordijnen, vouwgordijnen, horren, plisségordijnen, ringgordijnen, wave gordijnen, het kiezen van het juiste gordijn, het kiezen van het juiste materiaal, traprenovatie, onder andere.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over CARPETRIGHT

De geschiedenis van CARPETRIGHT: Wat is?
Open

De geschiedenis van Carpetright gaat terug tot 1988 met de oprichting van het bedrijf door Lord Harris of Peckham, die de eerste winkel opende in Canning Town, Londen. Vanaf het begin richtte het bedrijf zich op de verkoop van tapijten en breidde zijn activiteiten snel uit door nieuwe winkels te openen in het hele Verenigd Koninkrijk.

Eind jaren negentig vestigde Carpetright zich in Nederland. In juli 2008 bereikte Carpetright een overeenkomst om het bedrijf Ben de Graaff over te nemen. Deze Nederlandse detailhandelaar in tapijten, gordijnen en ramen was gevestigd in de Zuid-Nederlandse provincie Brabant. Door deze overname steeg het aantal winkels in Nederland tot 88.

Tegenwoordig is Carpetright in Nederland actief met 91 winkels verdeeld over de belangrijkste locaties in het land.

Welke merken kan ik vinden bij CARPETRIGHT?
Open

Carpetright is een fabrikant van tapijten en vloerbedekkingen voor in huis, die producten verkoopt onder haar eigen merken: Premoda, Quick Step, Tarkett, Bece, Desso, Bonaparte, Parade en Lano.

Hoe kan ik geld besparen op CARPETRIGHT?
Open

Geld besparen bij Carpetright is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Carpetright is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten te vinden tegen kortingsprijzen. Bovendien lanceert Carpetright seizoensgebonden promoties of speciale dagen. Door u te abonneren op de nieuwsbrief en Carpetright te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van CARPETRIGHT
Open

Carpetright concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van tapijten en vloerbedekking, zoals onder meer IKEA, Stox, Tapijtcentrum en Wijnen Tapijt.

Exclusieve voordelen van CARPETRIGHT
Open

Carpetright biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten van hoge kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien heeft Carpetright een internationale garantie aangezien het aanwezig is in vele Europese landen en een lange geschiedenis heeft in de tapijt- en bekledingsmarkt. Het bedrijf biedt zijn klanten deskundig advies en een exclusieve klantenservice. Op de officiële website van Carpetright is het ook mogelijk om decoratietips te vinden.

Zal CARPETRIGHT aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Carpetright geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door CARPETRIGHT
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die Carpetright in Nederland voor u heeft. Of u nu op zoek bent om uw tapijten te vervangen of uw huis opnieuw in te richten, Carpetright heeft alles wat u zoekt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Carpetright.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.carpetright.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE