logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorCARPETRIGHT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in CARPETRIGHT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij CARPETRIGHT

Carpetright is een Brits bedrijf dat zich richt op de verkoop van tapijten en vloerbedekking. Het bedrijf is toonaangevend in eigen land en heeft een sterke aanwezigheid in vele andere landen, waaronder Nederland.

Veelgestelde vragen over CARPETRIGHT

Hoe kan ik geld besparen op CARPETRIGHT?

Geld besparen bij Carpetright is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Carpetright is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten te vinden tegen kortingsprijzen. Bovendien lanceert Carpetright seizoensgebonden promoties of speciale dagen. Door u te abonneren op de nieuwsbrief en Carpetright te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door CARPETRIGHT

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die Carpetright in Nederland voor u heeft. Of u nu op zoek bent om uw tapijten te vervangen of uw huis opnieuw in te richten, Carpetright heeft alles wat u zoekt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Carpetright.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.carpetright.nl/

De geschiedenis van CARPETRIGHT: Wat is?

De geschiedenis van Carpetright gaat terug tot 1988 met de oprichting van het bedrijf door Lord Harris of Peckham, die de eerste winkel opende in Canning Town, Londen. Vanaf het begin richtte het bedrijf zich op de verkoop van tapijten en breidde zijn activiteiten snel uit door nieuwe winkels te openen in het hele Verenigd Koninkrijk.

Eind jaren negentig vestigde Carpetright zich in Nederland. In juli 2008 bereikte Carpetright een overeenkomst om het bedrijf Ben de Graaff over te nemen. Deze Nederlandse detailhandelaar in tapijten, gordijnen en ramen was gevestigd in de Zuid-Nederlandse provincie Brabant. Door deze overname steeg het aantal winkels in Nederland tot 88.

Tegenwoordig is Carpetright in Nederland actief met 91 winkels verdeeld over de belangrijkste locaties in het land.

Welke merken kan ik vinden bij CARPETRIGHT?

Carpetright is een fabrikant van tapijten en vloerbedekkingen voor in huis, die producten verkoopt onder haar eigen merken: Premoda, Quick Step, Tarkett, Bece, Desso, Bonaparte, Parade en Lano.

Zal CARPETRIGHT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Carpetright doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Carpetright brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Carpetright, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Carpetright, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van CARPETRIGHT

Carpetright concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van tapijten en vloerbedekking, zoals onder meer IKEA, Stox, Tapijtcentrum en Wijnen Tapijt.

Exclusieve voordelen van CARPETRIGHT

Carpetright biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten van hoge kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien heeft Carpetright een internationale garantie aangezien het aanwezig is in vele Europese landen en een lange geschiedenis heeft in de tapijt- en bekledingsmarkt. Het bedrijf biedt zijn klanten deskundig advies en een exclusieve klantenservice. Op de officiële website van Carpetright is het ook mogelijk om decoratietips te vinden.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.