logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorCITROËN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in CITROËN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij CITROËN

Citroën is een Frans bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van auto's. Het hoofdkantoor van Citroën is gevestigd in Poissy, Saint-Ouen. Met een lange traditie in de automarkt is Citroën sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen.

Veelgestelde vragen over CITROËN

De geschiedenis van CITROËN: Wat is?
close

Citroën werd opgericht in 1906 toen de oprichter, André Citroën, werd aangesteld als directeur van het automobielbedrijf Mors. Bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog werd het bedrijf een fabriek voor houwitsers. Aan het einde van de Eerste Wereldoorlog werd het bedrijf Citroën opgericht. Jaren later reist de oprichter naar de Verenigde Staten om het productiemodel van Henry Ford te bestuderen.

In de daaropvolgende decennia onderging Citroën een sterke groei en verwierven zijn voertuigen een grote reputatie op de Franse markt. Jaren later kwam de tijd van de internationale uitbreiding, waarbij vele andere landen in de wereld werden bereikt. Nederland kwam in de jaren 40 met Citroën in aanraking en het is sindsdien een erkend merk op de Nederlandse markt.

Welke merken kan ik vinden bij CITROËN?
close

Citroën is een bekende Franse autofabrikant en verkoopt daarom producten onder zijn eigen licentie en merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op CITROËN?
close

Geld besparen bij Citroën is mogelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd. Citroën biedt zijn klanten een lening aan, zodat zij hun auto op afbetaling kunnen kopen.

Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van Citroën. Op de officiële website van Citroën is er een rubriek "winkelen en promoties".

Zal CITROËN aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Citroën biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van CITROËN
close

Citroën concurreert in Nederland met andere automerken zoals Peugeot, Volkswagen en Renault.

Is CITROËN momenteel open?
close

De officiële Citroën-dealers zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur. Sommige dealers kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van de vestiging.

Hoeveel CITROËN winkels zijn er in het hele land?
close

Citroën heeft in Nederland 109 officiële verdelers verspreid over heel Nederland zoals onder andere in Amsterdam, Breda, Duivendrecht, Bergen op Zoom, Rotterdam, The Hague, Eindhoven, Oud-Beijerland, Tilburg, Haarlem, Delfgauw, Ede en Katwijk.

Hoe CITROËN producten online te kopen
close

Citroën heeft geen webwinkel.

Exclusieve voordelen van CITROËN
close

Klanten kunnen van grote voordelen genieten door een voertuig van Citroën te kopen en gebruik te maken van de zeer goede dienst na verkoop. Alle Citroën-voertuigen hebben een kwaliteitsgarantie. Citroën biedt zijn klanten een professionele en gespecialiseerde technische service en het bedrijf heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door CITROËN
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.