homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorCITROËN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van CITROËN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CITROËN

Citroën is een Frans bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van auto's. Het hoofdkantoor van Citroën is gevestigd in Poissy, Saint-Ouen. Met een lange traditie in de automarkt is Citroën sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij CITROËN?

Citroën verkoopt onder meer de Citroën C3, Citroën Nieuwe C3 Aircross Suv, Citroën Nieuwe Ë-C4, Citroën C4, Citroën Nieuwe Ë-C4 X 100% Electric, Citroën Nieuwe C5 Aircross, Citroën C5 Aircroos Plug-In Hybrid, Citroën C5 X, Citroën Ë-Berlingo, Citroën Nieuwe Ë-Spacetourer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over CITROËN

De geschiedenis van CITROËN: Wat is?
Open

Citroën werd opgericht in 1906 toen de oprichter, André Citroën, werd aangesteld als directeur van het automobielbedrijf Mors. Bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog werd het bedrijf een fabriek voor houwitsers. Aan het einde van de Eerste Wereldoorlog werd het bedrijf Citroën opgericht. Jaren later reist de oprichter naar de Verenigde Staten om het productiemodel van Henry Ford te bestuderen.

In de daaropvolgende decennia onderging Citroën een sterke groei en verwierven zijn voertuigen een grote reputatie op de Franse markt. Jaren later kwam de tijd van de internationale uitbreiding, waarbij vele andere landen in de wereld werden bereikt. Nederland kwam in de jaren 40 met Citroën in aanraking en het is sindsdien een erkend merk op de Nederlandse markt.

Welke merken kan ik vinden bij CITROËN?
Open

Citroën is een bekende Franse autofabrikant en verkoopt daarom producten onder zijn eigen licentie en merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op CITROËN?
Open

Geld besparen bij Citroën is mogelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd. Citroën biedt zijn klanten een lening aan, zodat zij hun auto op afbetaling kunnen kopen.

Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van Citroën. Op de officiële website van Citroën is er een rubriek "winkelen en promoties".

Ontmoet de concurrenten van CITROËN
Open

Citroën concurreert in Nederland met andere automerken zoals Peugeot, Volkswagen en Renault.

Is CITROËN momenteel open?
Open

De officiële Citroën-dealers zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur. Sommige dealers kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van de vestiging.

Hoeveel CITROËN winkels zijn er in het hele land?
Open

Citroën heeft in Nederland 109 officiële verdelers verspreid over heel Nederland zoals onder andere in Amsterdam, Breda, Duivendrecht, Bergen op Zoom, Rotterdam, The Hague, Eindhoven, Oud-Beijerland, Tilburg, Haarlem, Delfgauw, Ede en Katwijk.

Hoe CITROËN producten online te kopen
Open

Citroën heeft geen webwinkel.

Exclusieve voordelen van CITROËN
Open

Klanten kunnen van grote voordelen genieten door een voertuig van Citroën te kopen en gebruik te maken van de zeer goede dienst na verkoop. Alle Citroën-voertuigen hebben een kwaliteitsgarantie. Citroën biedt zijn klanten een professionele en gespecialiseerde technische service en het bedrijf heeft een exclusieve klantenservice.

Zal CITROËN aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Citroën geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door CITROËN
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE