logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorCOOLCAT

Laatste aanbiedingen in COOLCAT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij COOLCAT

CoolCat is een Nederlandse webwinkel gericht op de verkoop van kinderkleding en accessoires. Met een jarenlange aanwezigheid in de sector is CoolCat zowel in Nederland als in vele andere Europese landen sterk vertegenwoordigd. Het hoofdkantoor van CoolCat is gevestigd in Amsterdam. CoolCat heeft ook een fabriekswinkel in Amsterdam.

Veelgestelde vragen over COOLCAT

Hoe kan ik geld besparen op COOLCAT?

Geld besparen bij CoolCat is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van CoolCat is er een "Sale" sectie, waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. CoolCat lanceert vaak seizoensgebonden promoties, bijvoorbeeld voor Kerstmis.

Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief krijgen klanten 10% korting op hun eerste aankoop. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Dit kan je ook doen door CoolCat te volgen op de sociale netwerken.

Kortingen aangeboden door COOLCAT

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van COOLCAT: Wat is?

CoolCat werd in 1979 in Nederland opgericht door Roland Kahn. Vanaf het begin was het doel van CoolCat om haar klanten te voorzien van kinderkleding en accessoires volgens de laatste wereldwijde modetrends.

In de decennia daarna groeide het bedrijf uit met een groot aantal winkels, niet alleen in Nederland, maar ook in België, Luxemburg en Frankrijk. In 2019 vroeg CoolCat het faillissement aan. Enige tijd later keerde CoolCat terug maar alleen als webwinkel.

Is COOLCAT momenteel open?

De CoolCat fabriekswinkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

Hoe COOLCAT producten online te kopen

CoolCat heeft een exclusieve online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om ze vervolgens thuis te ontvangen. Ook kunnen ze online prijzen vergelijken en grote kortingen krijgen.

Welke merken kan ik vinden bij COOLCAT?

CoolCat is een bekende fabrikant van kinderkleding en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Zal COOLCAT aanbiedingen hebben op Black Friday?

CoolCat doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale merken voor kinderen.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste CoolCat folders vinden met kleding en schoeisel, educatief speelgoed, borstvoeding, hygiëne en baden, kinderwagens en allerlei accessoires voor kinderen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, bordspellen, poppen, speelgoedauto's, actiefiguren, dinosaurussen, babyspeelgoed, elektrische auto's, treinen op batterijen, kleurboeken, autobanen, hersenkrakers, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals CoolCat, die allerlei kortingen heeft op producten van grote nationale en geïmporteerde merken van kleding, schoeisel, speelgoed en accessoires voor kinderen.

Naast de catalogi van de belangrijkste kinderwinkels in de land zoals CoolCat, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren te weten te komen wat de belangrijkste aanbiedingen zijn voor kleding, speelgoed en accessoires voor kinderen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van COOLCAT

CoolCat concurreert in Nederland met andere winkelketens als Kixx, CoolKids, Kids Fashion, Baby-Dump en vele andere.

Hoeveel COOLCAT winkels zijn er in het hele land?

CoolCat heeft een fabriekswinkel in Amsterdam.

Exclusieve voordelen van COOLCAT

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij CoolCat door te winkelen in de webwinkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van problemen met één van de producten staat CoolCat retourzendingen en omruilingen toe. Daarnaast kunnen klanten ervoor kiezen hun producten op te halen in de fabriekswinkel van CoolCat.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij COOLCAT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij COOLCAT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Kinderen winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 12 Kinderen winkels in Netherlands inclusief COOLCAT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.