homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorFIAT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van FIAT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in FIAT

Fiat is een Italiaanse autofabrikant. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Lingotto, Turijn, Italië.

Wat voor producten kan ik vinden bij FIAT?

Fiat heeft een groot assortiment aan voertuigen en automodellen. Enkele daarvan zijn onder meer stadsauto's, compacte auto's, mini MPV, mini SUV, elektrische voertuigen en roadsters.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over FIAT

De geschiedenis van FIAT: Wat is?
Open

Het moderne bedrijf Fiat ontstond in januari 2007 toen Fiat S.p.A. haar autobedrijf reorganiseerde, maar de geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1899, toen de eerste Fiat-auto, de Fiat 4 HP, werd geproduceerd. Fiat Automobiles is de grootste autofabrikant van Italië. Tijdens haar meer dan honderdjarige geschiedenis bleef het gedurende meer dan twintig jaar de grootste autofabrikant in Europa en de derde in de wereld na General Motors en Ford, tot de crisis in de autosector eind jaren tachtig. In 2013 was Fiat S.p.A. de tweede grootste Europese automaker naar geproduceerde volumes en de zevende in de wereld. Na de oprichting in Italië breidde het bedrijf zich verder uit over het hele continent en bereikte het onder meer ook Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij FIAT?
Open

Het bedrijf verkoopt zijn eigen merkproducten onder zijn huismerk. Fiat commercialiseert automodellen en voertuigen zoals de Fiat 500, Fiat Panda, Fiat 124 Spider, Fiat Tipo en meer.

Hoe kan ik geld besparen op FIAT?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Fiat. Fiat zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn dankzij hun promoties. Je kunt de huidige aanbiedingen van Fiat op hun website bekijken om zo hun scherpste prijzen te ontdekken en misschien zelfs een koopje te doen.

Ontmoet de concurrenten van FIAT
Open

Fiat concurreert vooral in de Nederlandse autosector met andere merken en winkels zoals Spyker, Vencer, Donkervoort, DAF Trucks, Vandenbrink, VDL Nedcar, Waaijenberg en LandFighter.

Is FIAT momenteel open?
Open

De winkels van Fiat openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 18 uur. Op zondag zijn de winkels gesloten.

Hoeveel FIAT winkels zijn er in het hele land?
Open

In Nederland heeft Fiat momenteel ongeveer 34 dealers en winkels, onder meer in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Hoe FIAT producten online te kopen
Open

Bekijk de website van Fiat en maak je eigen account aan op hun webwinkel. Met je account kun je je auto aanmelden en krijg je toegang tot extra tips en tools voor je auto.

Exclusieve voordelen van FIAT
Open

De klanten van Fiat kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen. Klanten kunnen een afspraak maken en onderhoudskosten berekenen met Fiat.

Zal FIAT aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Fiat geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door FIAT
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE