logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorFIAT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in FIAT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij FIAT

Fiat is een Italiaanse autofabrikant. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Lingotto, Turijn, Italië.

Veelgestelde vragen over FIAT

Hoe kan ik geld besparen op FIAT?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Fiat. Fiat zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn dankzij hun promoties. Je kunt de huidige aanbiedingen van Fiat op hun website bekijken om zo hun scherpste prijzen te ontdekken en misschien zelfs een koopje te doen.

Kortingen aangeboden door FIAT

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van FIAT: Wat is?

Het moderne bedrijf Fiat ontstond in januari 2007 toen Fiat S.p.A. haar autobedrijf reorganiseerde, maar de geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1899, toen de eerste Fiat-auto, de Fiat 4 HP, werd geproduceerd. Fiat Automobiles is de grootste autofabrikant van Italië. Tijdens haar meer dan honderdjarige geschiedenis bleef het gedurende meer dan twintig jaar de grootste autofabrikant in Europa en de derde in de wereld na General Motors en Ford, tot de crisis in de autosector eind jaren tachtig. In 2013 was Fiat S.p.A. de tweede grootste Europese automaker naar geproduceerde volumes en de zevende in de wereld. Na de oprichting in Italië breidde het bedrijf zich verder uit over het hele continent en bereikte het onder meer ook Nederland.

Is FIAT momenteel open?

De winkels van Fiat openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 18 uur. Op zondag zijn de winkels gesloten.

Hoe FIAT producten online te kopen

Bekijk de website van Fiat en maak je eigen account aan op hun webwinkel. Met je account kun je je auto aanmelden en krijg je toegang tot extra tips en tools voor je auto.

Welke merken kan ik vinden bij FIAT?

Het bedrijf verkoopt zijn eigen merkproducten onder zijn huismerk. Fiat commercialiseert automodellen en voertuigen zoals de Fiat 500, Fiat Panda, Fiat 124 Spider, Fiat Tipo en meer.

Zal FIAT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Fiat biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van FIAT

Fiat concurreert vooral in de Nederlandse autosector met andere merken en winkels zoals Spyker, Vencer, Donkervoort, DAF Trucks, Vandenbrink, VDL Nedcar, Waaijenberg en LandFighter.

Hoeveel FIAT winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Fiat momenteel ongeveer 34 dealers en winkels, onder meer in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Exclusieve voordelen van FIAT

De klanten van Fiat kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen. Klanten kunnen een afspraak maken en onderhoudskosten berekenen met Fiat.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.