logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorH&M
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in H&M folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij H&M

H&M is een multinationale winkelketen van Zweedse oorsprong die gespecialiseerd is in de verkoop van kleding en mode-accessoires voor mannen, vrouwen, tieners, jongens en meisjes. H&M is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over H&M

Hoe kan ik geld besparen op H&M?

Geld besparen bij H&M is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. Daar vinden klanten de rubriek "Sale", waar ze een grote keuze aan producten met korting aanbieden. In de H&M uitverkoop is het mogelijk om met tot 70% korting te kopen. Op aankopen van meer dan €20 krijgen klanten gratis verzending in de online winkel.

Kortingen aangeboden door H&M

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die H&M in Nederland voor je heeft. Om er goed uit te zien, verspil je geen tijd meer en kom je naar H&M om te zien wat er nieuw is. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met H&M.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www2.hm.com/nl_nl/index.html

De geschiedenis van H&M: Wat is?

H&M werd opgericht door Erling Persson in 1947, toen hij de eerste winkel opende in Västerås, Zweden. De winkel, die oorspronkelijk Hennes (Zweeds voor "zijn") heette, verkocht uitsluitend dameskleding.

In 1964 werd een winkel in Noorwegen geopend. In 1968 kocht Persson de jachtkledingzaak Mauritz Widforss in Stockholm, wat de opname van een collectie herenkleding betekende. Hetzelfde jaar veranderde de naam in Hennes & Mauritz. Jaren later begon de firma gewoon H & M te heten.

In Nederland kwam H&M in 1989 en vandaag zijn er 89 winkels in het land, en werken er meer dan 1.000 mensen.

Welke merken kan ik vinden bij H&M?

H&M is een fabrikant van modekleding en accessoires, dus verkoopt het producten onder zijn eigen merknaam.

Zal H&M aanbiedingen hebben op Black Friday?

H&M doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste H&M brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van H&M, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals H&M, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van H&M

H&M concurreert in Nederland met andere ketens zoals Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, e.a.

Exclusieve voordelen van H&M

H&M is synoniem met internationale kwaliteit, en is een van de belangrijkste modeketens ter wereld. H&M biedt cadeaubonnen voor speciale gelegenheden. Klanten kunnen hun producten in de online winkel kopen en thuis ontvangen, en krijgen zelfs gratis verzending.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.