logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in HACO folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HACO

Haco is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van meubelen en woninginrichting. Haco heeft een lange geschiedenis op de Nederlandse markt en heeft zijn hoofdkantoor in De Lier.

Veelgestelde vragen over HACO

De geschiedenis van HACO: Wat is?
close

Haco werd in de jaren zestig in Nederland opgericht. Vanaf het begin heeft Haco zich ten doel gesteld zijn klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en duurzame meubelen. In de daaropvolgende decennia onderging het bedrijf een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van nieuwe winkels verspreid over het hele land.

Naast Nederland heeft Haco winkels in Spanje.

Welke merken kan ik vinden bij HACO?
close

Haco is een bekende producent van meubelen en huishoudelijke artikelen en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op HACO?
close

Geld besparen bij Haco is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Haco. Daarnaast lanceert Haco vaak seizoensgebonden promoties en speciale dagen zoals Kerstmis.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Haco te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Zal HACO aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Haco doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Haco brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Haco, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Haco, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van HACO
close

Haco concurreert in Nederland met andere winkelketens als Verbruggen, Ellda en Goossens.

Is HACO momenteel open?
close

De winkels van Haco zijn geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel HACO winkels zijn er in het hele land?
close

Haco is in Nederland actief met 34 winkels in onder meer Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Delft, Cruquius, Breda, Heerlen, Duiven, Den Haag, Uden, Sliedrecht en Zaandam.

Hoe HACO producten online te kopen
close

Haco heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen. Op de online winkel van Haco kunnen klanten prijzen vergelijken en een grote selectie producten met korting vinden.

Exclusieve voordelen van HACO
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij **Haco** door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. Op de officiële website van **Haco** is er een Blog sectie, waar klanten het laatste nieuws over het merk kunnen vinden. **Haco** biedt ook onderhoud, levering en montage van meubels aan. In geval van ongemak met een van zijn producten, staat **Haco** retourneren en ruilen toe.

Kortingen aangeboden door HACO
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.