logo

Laatste aanbiedingen in IITTALA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij IITTALA

Iittala is een Finse winkelketen gericht op de productie van glas-, tafel- en keukengerei. De onderneming heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Helsinki, Finland. Iittala is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere Europese landen.

Veelgestelde vragen over IITTALA

Hoe kan ik geld besparen op IITTALA?

Geld besparen bij Iittala is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en acties die op de officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Iittala. Daarnaast lanceert Iittala vaak speciale seizoens- en vakantieacties zoals Kerstmis.

Kortingen aangeboden door IITTALA

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van IITTALA: Wat is?

Iittala werd in 1881 in Finland opgericht als een bedrijf dat zich richtte op de productie van glas. Vanaf het begin specialiseerde Iittala zich in de productie van tafel- en keukengerei. In de daaropvolgende decennia onderging het bedrijf een sterke uitbreiding met een groot aantal producten.

In Nederland landde Iittala in de jaren 1930 en werd sindsdien een merk met een grote reputatie op de Nederlandse markt.

Is IITTALA momenteel open?

Iittala winkels zijn geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe IITTALA producten online te kopen

Iittala is actief in Nederland en verkoopt haar producten via drie exclusieve winkels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Zij verkopen hun producten ook via een breed netwerk van onafhankelijke distributeurs.

Welke merken kan ik vinden bij IITTALA?

Iittala is een bekende fabrikant van glas en huishoudelijke artikelen en verkoopt daarom producten onder haar eigen merk naam.

Zal IITTALA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Iittala doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Iittala brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Iittala, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Iittala, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van IITTALA

Iittala concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Schott Zwiesel, Jay Hill, Kwantum en andere.

Hoeveel IITTALA winkels zijn er in het hele land?

Iittala is actief in Nederland en verkoopt haar producten via drie exclusieve winkels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Zij verkopen hun producten ook via een breed netwerk van onafhankelijke distributeurs.

Exclusieve voordelen van IITTALA

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Iittala. In geval van enig ongemak met sommige van haar producten ondersteunt Iittala retourzendingen en omruilingen. Op de officiële website kunnen klanten hun bestellingen volgen. Iittala heeft een sterke betrokkenheid bij de zorg voor het milieu, dus haar producten zijn duurzaam.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij IITTALA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij IITTALA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Huis & meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 73 Huis & meubilair winkels in Netherlands inclusief IITTALA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.