logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorINFINITI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van INFINITI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in INFINITI

Infiniti is een merk van auto's en luxe voertuigen dat eigendom is van Nissan. Met een lange geschiedenis op de markt heeft Infiniti zijn hoofdkantoor in Hong Kong, China. Infiniti is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld. In Nederland opereert Infiniti via officiële Infiniti dealers.

Veelgestelde vragen over INFINITI

De geschiedenis van INFINITI: Wat is?
close

Infiniti werd in 1988 in Hong Kong, China, opgericht door Nissan. Infiniti is een merk dat is ontworpen om te concurreren met andere merken in de industrie, zoals Audi of Mercedes-Benz. Sinds de oprichting was het doel van Infiniti om zijn klanten luxe auto's en SUV's van hoge kwaliteit te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk expansieproces en veroverde het een groot aantal markten.

Vandaag de dag is Infiniti aanwezig in meer dan 50 landen over de hele wereld. Sinds 2013 worden Infiniti coupés en sedans aangeduid met de letter Q gevolgd door twee cijfers.

In Nederland landde Infiniti in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd merk op de Nederlandse markt.

Welke merken kan ik vinden bij INFINITI?
close

Infiniti is een bekende autofabrikant en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op INFINITI?
close

Geld besparen op Infiniti is mogelijk door gebruik te maken van de promoties die meestal op de officiële website worden gepubliceerd. Ook heeft Infiniti vaak financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van nieuwe auto's. Op Aanbiedingen 365 vind je alle aanbiedingen en promoties bij Infiniti. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Infiniti te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste promoties.

Zal INFINITI aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Infiniti biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van INFINITI
close

Infiniti concurreert in Nederland met andere erkende merken zoals Mercedes-Benz, Audi, Volvo, Lexus, BMW en vele andere.

Is INFINITI momenteel open?
close

Officiële Infiniti dealers zijn geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige dealers kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel INFINITI winkels zijn er in het hele land?
close

Infiniti opereert in Nederland via drie grote officiële dealers in Amsterdam, Rotterdam en Wouw.

Hoe INFINITI producten online te kopen
close

Infiniti heeft geen online winkel.

Exclusieve voordelen van INFINITI
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij de aankoop van hun Infiniti auto doordat deze is uitgerust met de nieuwste technologie op de markt. Alle Infiniti auto's hebben fabrieksgarantie en after-sales service. Infiniti auto's hebben de hoogste veiligheidscertificaten. Bovendien heeft Infiniti een gespecialiseerde professionele technische dienst.

Kortingen aangeboden door INFINITI
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.