homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorINFINITI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van INFINITI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in INFINITI

Infiniti is een merk van auto's en luxe voertuigen dat eigendom is van Nissan. Met een lange geschiedenis op de markt heeft Infiniti zijn hoofdkantoor in Hong Kong, China. Infiniti is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld. In Nederland opereert Infiniti via officiële Infiniti dealers.

Wat voor producten kan ik vinden bij INFINITI?

Infiniti verkoopt voertuigen van de modellen Q50, Infiniti Q60, Infiniti QX50, Infiniti QX55. QX60, QX80, onder andere.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over INFINITI

De geschiedenis van INFINITI: Wat is?
Open

Infiniti werd in 1988 in Hong Kong, China, opgericht door Nissan. Infiniti is een merk dat is ontworpen om te concurreren met andere merken in de industrie, zoals Audi of Mercedes-Benz. Sinds de oprichting was het doel van Infiniti om zijn klanten luxe auto's en SUV's van hoge kwaliteit te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk expansieproces en veroverde het een groot aantal markten.

Vandaag de dag is Infiniti aanwezig in meer dan 50 landen over de hele wereld. Sinds 2013 worden Infiniti coupés en sedans aangeduid met de letter Q gevolgd door twee cijfers.

In Nederland landde Infiniti in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd merk op de Nederlandse markt.

Welke merken kan ik vinden bij INFINITI?
Open

Infiniti is een bekende autofabrikant en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op INFINITI?
Open

Geld besparen op Infiniti is mogelijk door gebruik te maken van de promoties die meestal op de officiële website worden gepubliceerd. Ook heeft Infiniti vaak financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van nieuwe auto's. Op Aanbiedingen 365 vind je alle aanbiedingen en promoties bij Infiniti. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Infiniti te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste promoties.

Ontmoet de concurrenten van INFINITI
Open

Infiniti concurreert in Nederland met andere erkende merken zoals Mercedes-Benz, Audi, Volvo, Lexus, BMW en vele andere.

Is INFINITI momenteel open?
Open

Officiële Infiniti dealers zijn geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige dealers kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel INFINITI winkels zijn er in het hele land?
Open

Infiniti opereert in Nederland via drie grote officiële dealers in Amsterdam, Rotterdam en Wouw.

Hoe INFINITI producten online te kopen
Open

Infiniti heeft geen online winkel.

Exclusieve voordelen van INFINITI
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij de aankoop van hun Infiniti auto doordat deze is uitgerust met de nieuwste technologie op de markt. Alle Infiniti auto's hebben fabrieksgarantie en after-sales service. Infiniti auto's hebben de hoogste veiligheidscertificaten. Bovendien heeft Infiniti een gespecialiseerde professionele technische dienst.

Zal INFINITI aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Infiniti geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door INFINITI
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE