logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorLIFETIME KIDSROOMS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in LIFETIME KIDSROOMS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij LIFETIME KIDSROOMS

LIFETIME Kidsrooms is een Deense keten van kindermeubels en huishoudelijke artikelen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is momenteel gevestigd in Højer, Denemarken.

Veelgestelde vragen over LIFETIME KIDSROOMS

Hoe kan ik geld besparen op LIFETIME KIDSROOMS?

Er zijn meerdere manieren waarop klanten geld kunnen besparen met LIFETIME Kidsrooms. LIFETIME Kidsrooms zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van LIFETIME Kidsrooms bekijken op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden.

Kortingen aangeboden door LIFETIME KIDSROOMS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

De geschiedenis van LIFETIME KIDSROOMS: Wat is?

LIFETIME Kidsrooms werd voor het eerst opgericht in 1972 in Denemarken. De geschiedenis van de meubelproductie in het kleine dorpje Højer, gelegen in het zuidwesten van Denemarken, gaat terug tot 1924, toen Lars Hans Engel, de grootvader van de huidige eigenaar van het bedrijf, een houtreparatiewerkplaats opende. Vanwege de sterke vraag richtte het bedrijf zich op kinder- en jeugdmeubilair en investeerde in werknemers en apparatuur voor de productie van meubilair. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds actief in de regio, onder andere in Nederland.

Is LIFETIME KIDSROOMS momenteel open?

Sommige filialen van **LIFETIME Kidsrooms** zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur, met uitzondering van zondag, wanneer de meeste winkels gesloten zijn.

Hoe LIFETIME KIDSROOMS producten online te kopen

Blader door de LIFETIME Kidsrooms website en registreer je LIFETIME Kidsrooms account. Met je geregistreerde account kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete artikelen aan je winkelwagen, je bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Bekijk ook de 3D-planner en de tools voor het maken van bedden op de website.

Welke merken kan ik vinden bij LIFETIME KIDSROOMS?

Het bedrijf verkoopt en distribueert producten onder eigen merknaam. LIFETIME Kidsrooms ontwerpt zijn eigen meubelcollecties die in Denemarken worden geproduceerd.

Ontmoet de concurrenten van LIFETIME KIDSROOMS

LIFETIME Kidsrooms concurreert meestal met andere soortgelijke sites en bedrijven die ook actief zijn in Nederland. Sommige van de bedrijven waarmee LIFETIME Kidsrooms concurreert zijn Beliani, Coolblue, bol.com, Leen Bakker, Home 24, Hay Design en Meubella.

Hoeveel LIFETIME KIDSROOMS winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft LIFETIME Kidsrooms momenteel 14 verkooppunten in onder andere Zwolle, Amsterdam, Eindhoven en Heerenveen.

Exclusieve voordelen van LIFETIME KIDSROOMS

LIFETIME Kidsrooms klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de LIFETIME Kidsrooms nieuwsbrief om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.