logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMERIDA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in MERIDA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij MERIDA

Merida is een Taiwanese onderneming die zich toelegt op de productie en verkoop van fietsen en fietsaccessoires. Merida heeft een lange traditie op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Yuanlin City, Taiwan. Merida is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over MERIDA

Hoe kan ik geld besparen op MERIDA?

Geld besparen bij Merida is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties bij Merida. Daarnaast lanceert Merida vaak seizoensgebonden aanbiedingen en promoties. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief of Merida te volgen op social media blijven klanten op de hoogte van de laatste acties.

Door haar producten via onafhankelijke distributeurs te verkopen, kunnen klanten profiteren van promoties en kortingen bij een groot aantal winkels.

Kortingen aangeboden door MERIDA

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MERIDA: Wat is?

Merida werd in 1972 opgericht door Ike Tseng in Taiwan. Vanaf het begin was het doel van Merida haar klanten duurzame fietsen van hoge kwaliteit aan te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterke groei en veroverde het de markt, eerst in eigen land en daarna in een groot aantal andere landen. Merida werden al snel een wereldleider in innovatieve fietsen.

In Nederland streek Merida neer in de jaren negentig.

Is MERIDA momenteel open?

De winkels in Merida zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels hanteren andere openings- en sluitingstijden.

Hoe MERIDA producten online te kopen

Merida heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken en hun producten kunnen kiezen. Op de webwinkel van Merida kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij MERIDA?

Merida is een bekende fietsenfabrikant en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Zal MERIDA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Merida biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van MERIDA

Merida concurreert in Nederland met andere merken zoals Olympia, MSC, Mendiz, en vele andere.

Hoeveel MERIDA winkels zijn er in het hele land?

Merida is in Nederland actief via een exclusieve winkel in Apeldoorn.

Exclusieve voordelen van MERIDA

Klanten kunnen bij Merida profiteren van grote voordelen door in de webwinkel te bestellen en hun producten te laten bezorgen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. Alle Merida producten worden geleverd met fabrieksgarantie. In geval van problemen met een van de producten staat Merida retourzendingen en omruilingen toe.

Op de officiële website van Merida kunnen klanten nieuws over het merk en fietsartikelen vinden. Merida biedt ook een gespecialiseerde technische dienstverlening aan.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.