homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMERIDA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MERIDA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MERIDA

Merida is een Taiwanese onderneming die zich toelegt op de productie en verkoop van fietsen en fietsaccessoires. Merida heeft een lange traditie op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Yuanlin City, Taiwan. Merida is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in andere landen over de hele wereld.

Wat voor producten kan ik vinden bij MERIDA?

Merida verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals onder andere mountainbikes, hybride fietsen, racefietsen, kinderfietsen, fitnessfietsen, elektrische fietsen, fietskleding, fietstruien, handschoenen, zonnebrillen, winddichte vesten, helmen, fietsaccessoires en fietsgereedschap.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MERIDA

De geschiedenis van MERIDA: Wat is?
Open

Merida werd in 1972 opgericht door Ike Tseng in Taiwan. Vanaf het begin was het doel van Merida haar klanten duurzame fietsen van hoge kwaliteit aan te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterke groei en veroverde het de markt, eerst in eigen land en daarna in een groot aantal andere landen. Merida werden al snel een wereldleider in innovatieve fietsen.

In Nederland streek Merida neer in de jaren negentig.

Welke merken kan ik vinden bij MERIDA?
Open

Merida is een bekende fietsenfabrikant en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op MERIDA?
Open

Geld besparen bij Merida is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties bij Merida. Daarnaast lanceert Merida vaak seizoensgebonden aanbiedingen en promoties. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief of Merida te volgen op social media blijven klanten op de hoogte van de laatste acties.

Door haar producten via onafhankelijke distributeurs te verkopen, kunnen klanten profiteren van promoties en kortingen bij een groot aantal winkels.

Ontmoet de concurrenten van MERIDA
Open

Merida concurreert in Nederland met andere merken zoals Olympia, MSC, Mendiz, en vele andere.

Is MERIDA momenteel open?
Open

De winkels in Merida zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels hanteren andere openings- en sluitingstijden.

Hoeveel MERIDA winkels zijn er in het hele land?
Open

Merida is in Nederland actief via een exclusieve winkel in Apeldoorn.

Hoe MERIDA producten online te kopen
Open

Merida heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken en hun producten kunnen kiezen. Op de webwinkel van Merida kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van MERIDA
Open

Klanten kunnen bij Merida profiteren van grote voordelen door in de webwinkel te bestellen en hun producten te laten bezorgen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. Alle Merida producten worden geleverd met fabrieksgarantie. In geval van problemen met een van de producten staat Merida retourzendingen en omruilingen toe.

Op de officiële website van Merida kunnen klanten nieuws over het merk en fietsartikelen vinden. Merida biedt ook een gespecialiseerde technische dienstverlening aan.

Zal MERIDA aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Merida geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MERIDA
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE