logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in NOVY folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij NOVY

Novy is een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van afzuigkappen en keukengerei. Novy heeft een lange geschiedenis in de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam. Novy verkoopt haar producten in Nederland via een breed netwerk van onafhankelijke dealers.

Veelgestelde vragen over NOVY

Hoe kan ik geld besparen op NOVY?

Geld besparen bij Novy is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website staan. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties bij Novy. Door hun producten via een breed netwerk van distributeurs te verkopen, kunnen klanten bij veel winkels grote kortingen vinden.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Novy te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door NOVY

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van NOVY: Wat is?

Novy werd in 1907 opgericht door wielrenner Hillaire Lannoy, die zijn eigen fietsenwinkel opende. Pas in 1965 betrad Novy de markt voor afzuigkappen. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk expansieproces, tot het in 1973 een nieuwe fabriek bouwde om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

In de afgelopen jaren viel Novy op door de innovatie van zijn producten, een kwaliteit waarmee het bedrijf een groot aantal prijzen won.

Is NOVY momenteel open?

Novy heeft geen eigen fysieke winkels. Op de webwinkel van Novy kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Hoe NOVY producten online te kopen

Novy heeft ook een exclusieve webwinkel, waar klanten de door Novy verkochte producten kunnen bekijken en prijzen kunnen vergelijken. Op de online winkel vinden klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen.

Welke merken kan ik vinden bij NOVY?

Novy is een bekende fabrikant van afzuigkappen en accessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Zal NOVY aanbiedingen hebben op Black Friday?

Novy doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Novy brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Novy, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Novy, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van NOVY

Novy concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Falmec, Siemens, Axiair, Kwantum.

Hoeveel NOVY winkels zijn er in het hele land?

Novy heeft geen eigen winkels, maar verkoopt haar producten via meer dan 650 verkooppunten in onder meer Amsterdam, Amersfoort, Bilthoven, Zeist, Leusden en Bunnik.

Exclusieve voordelen van NOVY

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Novy door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te laten bezorgen. Alle producten die door Novy worden verkocht hebben een fabrieksgarantie. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Novy retourneren en ruilen toe.

Novy heeft een professionele technische dienst. Op de officiële website van Novy is er een sectie "Inspiratie", waar klanten woonideeën kunnen vinden.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.