logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorOPEL
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in OPEL folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij OPEL

Opel is een Duitse autofabrikant. Het bedrijf is een dochteronderneming van Stellantis en heeft zijn hoofdkantoor in Rüsselsheim am Main, Hessen, Duitsland. Opel heeft meer dan 30.000 mensen in dienst.

Veelgestelde vragen over OPEL

Hoe kan ik geld besparen op OPEL?

Klanten kunnen op verschillende manieren geld besparen bij Opel. Opel zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt kijken naar Opel huidige wekelijkse aanbiedingen beschikbaar op hun website om hun beste prijzen en verkoop deals voor u te vinden.

Kortingen aangeboden door OPEL

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van OPEL: Wat is?

Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in Rüsselsheim, Hessen, Duitsland, op 21 januari 1862, door Adam Opel. In het begin produceerde Opel naaimachines. In 1886 lanceerde Opel een nieuw product: hij begon met de verkoop van fietsen met hoge wielen, ook wel penny-farthings genoemd. In 1888 werd de productie verplaatst van een koeienstal naar een ruimer gebouw in Rüsselsheim. De productie van fietsen met hoge wielen overtrof al snel de productie van naaimachines. Bij Opels dood in 1895 was hij leider op beide markten. Het bedrijf is nog steeds wereldwijd actief en bereikte in de volgende decennia gebieden als Nederland.

Is OPEL momenteel open?

De vestigingen van Opel zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.30 uur, met uitzondering van zondag, dan blijft de winkel gesloten. Bekijk uw dichtstbijzijnde Opel dealer met hun store locator.

Hoe OPEL producten online te kopen

Blader door de Opel website en maak uw eigen myOpel account aan. Met uw account krijgt u al uw auto-informatie op één plek.

Welke merken kan ik vinden bij OPEL?

Het bedrijf ontwerpt, ontwerpt, produceert en distribueert zijn eigen merkvoertuigen.

Zal OPEL aanbiedingen hebben op Black Friday?

Opel biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van OPEL

Opel concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in de Nederlandse regio actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Opel concurreert zijn Spyker, Vencer, Donkervoort, DAF Trucks, Vandenbrink, VDL Nedcar, Waaijenberg, Mercedes Benz, BMW en LandFighter.

Hoeveel OPEL winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Opel momenteel 136 winkels, onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Exclusieve voordelen van OPEL

Opel klanten kunnen bij de winkel profiteren van vele exclusieve voordelen. Schrijf u in op de Opel mailinglijst en mis geen enkele aanbieding en het laatste nieuws. Ontvang als eerste de laatste aanbiedingen van Opel rechtstreeks in uw inbox. Download ook de mobiele app van Opel en krijg snel toegang tot uw myOpel account en vele coole functies, zoals toegang tot uw online autogarage of een dealer locator om de dichtstbijzijnde Opel dealer te vinden.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.