logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorPROMINENT

Laatste aanbiedingen in PROMINENT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij PROMINENT

Prominent is een Duitse onderneming die gespecialiseerd is in onderhouds- en installatieproducten. Zij heeft momenteel meer dan 2.700 werknemers in dienst, verspreid over ongeveer 50 verkooppunten wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heidelberg, Duitsland.

Veelgestelde vragen over PROMINENT

Hoe kan ik geld besparen op PROMINENT?

Prominent zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Prominent op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor u te vinden.

Kortingen aangeboden door PROMINENT

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PROMINENT: Wat is?

De geschiedenis van het bedrijf begon meer dan 60 jaar geleden toen het in Heidelberg, Duitsland, voor het eerst werd opgericht door Prof. Dr. hc Viktor Dulger. De Prominent bedrijvengroep is een fabrikant van componenten en systemen voor doseertechnologie en een betrouwbare oplossingspartner voor waterbehandeling. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en uitgebreid over het hele land. Vandaag de dag is Prominent nog steeds met groot succes actief in de regio.

Is PROMINENT momenteel open?

Prominent vestigingen openen hun deuren van maandag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Kijk en vind je dichtstbijzijnde vestiging op de Prominent store locator.

Hoe PROMINENT producten online te kopen

Blader door de website van Prominent en maak je eigen account aan op hun online shop. Met uw account kunt u beginnen met het kopen van elk gewenst product en uw favoriete items selecteren om ze op uw verlanglijstje te zetten.

Welke merken kan ik vinden bij PROMINENT?

De onderneming verkoopt en distribueert producten onder hun eigen private labels.

Zal PROMINENT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Prominent doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Prominent brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Prominent, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Prominent, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van PROMINENT

Prominent concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in de Nederlandse regio actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Prominent concurreert zijn Plentyparts, Houthandel Schmidt, Handyman en Praxis.

Hoeveel PROMINENT winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Prominent momenteel 2 verkooppunten gevestigd in Glashorst en Utrechtseweg

Exclusieve voordelen van PROMINENT

Prominent klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de Prominent mailinglijst en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de laatste aanbiedingen van Prominent rechtstreeks in je inbox ontvangt.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij PROMINENT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij PROMINENT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Bouwmarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 33 Bouwmarkten winkels in Netherlands inclusief PROMINENT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.