logo
homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorRITUALS

Laatste aanbiedingen in RITUALS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij RITUALS

Rituals is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. Naast Nederland is het bedrijf aanwezig in 27 landen. Rituals is synoniem voor kwaliteit op de Nederlandse markt en heeft winkels door het hele land.

Veelgestelde vragen over RITUALS

Hoe kan ik geld besparen op RITUALS?

Geld besparen bij Rituals is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die zij op hun officiële website publiceren. Klanten kunnen de catalogi die Rituals regelmatig uitbrengt raadplegen om aanbiedingen en kortingen te vinden. Door lid te worden van My Rituals is het ook mogelijk om elke keer speciale voordelen en deals te krijgen.

Kortingen aangeboden door RITUALS

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Rituals in Nederland voor u heeft. Als het op cosmetica en persoonlijke verzorging aankomt, heeft Rituals alles wat je zoekt en meer. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Rituals te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.rituals.com/en-nl/home

De geschiedenis van RITUALS: Wat is?

Rituals is in 2000 opgericht door Raymond Cloosterman, oud-medewerker van Unilever. Met een kleine investeringskring van vrienden startte het bedrijf in een kelder aan de Herengracht in Amsterdam. De eerste Rituals winkel opende haar deuren in de Kalverstraat, ook in Amsterdam. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een grootschalige internationale retailer.

In de decennia daarna heeft Rituals een sterk expansieproces doorgemaakt en winkels geopend in andere Europese landen, waaronder: Italië, Litouwen, Noorwegen, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Verenigde Staten, onder andere.

Tegenwoordig is Rituals in Nederland actief met ongeveer 10 winkels verdeeld over de belangrijkste regio's van het land.

Welke merken kan ik vinden bij RITUALS?

Rituals is een fabrikant van cosmetica en verzorgingsproducten en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Zal RITUALS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Rituals doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken op het gebied van cosmetica, parfumerie, dagelijkse hygiëne, huidverzorging en haarverzorging.

Bij Aanbiedingen 365 kun je de beste Rituals folders vinden om het hele jaar door te pronken met een gladde en glanzende huid, met uitstekende kortingen op scrubs, zonnebrandcrèmes, vochtinbrengers, shampoos, zepen en bodysprays van toonaangevende nationale en geïmporteerde merken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen op gezondheids- en schoonheidsproducten tot wel 50%, waaronder zeep, tampons, foundation, mascara, shampoo, zonnebrandcrème, blush, primer, lipgloss, haarverf, vitamines, concealer, serum, moisturizer, poeder, eyeliner, lippenstift, highlighter, bronzer, oogschaduw, cc cream, oogcrème, setting spray, gezichtsreiniger, bruiningsolie, borstels, huidverzorgingsproducten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Rituals, die allerlei kortingen heeft op de beste hygiëne- en cosmeticaproducten, met veganistische en wreedheidvrije bestanddelen.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente gezondheids- en schoonheidswinkels in de land zoals Rituals, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van cosmeticawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van RITUALS

Rituals concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals o.a. Crabtree & Evelyn, L'Occitane, Chalhoub Group, Bluemercury, Etos en Sephora.

Exclusieve voordelen van RITUALS

Rituals biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan cosmetica en producten van internationale kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Als My Rituals lid halen klanten meer uit elke aankoop en ontvangen zij geweldige voordelen. Bij Rituals kunnen klanten ook hun eigen gepersonaliseerde cadeau maken, om te geven bij speciale gelegenheden. Rituals Magazine geeft tips over gezond leven en beauty. Het bedrijf biedt een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij RITUALS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij RITUALS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Parfumerie winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 23 Parfumerie winkels in Netherlands inclusief RITUALS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.