ADVERTENTIE

RITUALS's wekelijkse aanbiedingen

RITUALS's laatste aanbiedingen
RITUALS's laatste aanbiedingen

Laatste aanbiedingen van RITUALS

RITUALS logo
Catalogus RITUALS

Catalogus RITUALS

Catalogus 2022
Open Brochure
RITUALS logo
RITUALS aanbiedingen

RITUALS aanbiedingen

Geldig tot 1 okt.
Open Brochure
RITUALS logo
RITUALS aanbiedingen

RITUALS aanbiedingen

Geldig tot 1 okt.
Open Brochure
ADVERTENTIE

Andere aanbiedingen van Parfumerie

ORIFLAME logo
ORIFLAME aanbiedingen

ORIFLAME aanbiedingen

Geldig tot 26 okt.
Open Brochure
ICI PARIS XL logo
ICI PARIS XL aanbiedingen

ICI PARIS XL aanbiedingen

Geldig tot 7 nov.
Open Brochure

Andere merken van Parfumerie

ORIFLAME
ORIFLAME
ETOS
ETOS
ICI PARIS XL
ICI PARIS XL
ORIFLAME
ORIFLAME
ETOS
ETOS
ICI PARIS XL
ICI PARIS XL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in RITUALS

Rituals is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. Naast Nederland is het bedrijf aanwezig in 27 landen. Rituals is synoniem voor kwaliteit op de Nederlandse markt en heeft winkels door het hele land.

Veelgestelde vragen over RITUALS

De geschiedenis van RITUALS: Wat is?
Open

Rituals is in 2000 opgericht door Raymond Cloosterman, oud-medewerker van Unilever. Met een kleine investeringskring van vrienden startte het bedrijf in een kelder aan de Herengracht in Amsterdam. De eerste Rituals winkel opende haar deuren in de Kalverstraat, ook in Amsterdam. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een grootschalige internationale retailer.

In de decennia daarna heeft Rituals een sterk expansieproces doorgemaakt en winkels geopend in andere Europese landen, waaronder: Italië, Litouwen, Noorwegen, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Verenigde Staten, onder andere.

Tegenwoordig is Rituals in Nederland actief met ongeveer 10 winkels verdeeld over de belangrijkste regio's van het land.

Wat voor producten kan ik vinden bij RITUALS?
Open

Bij Rituals kunnen klanten terecht voor een grote verscheidenheid aan producten zoals bad- en doucheproducten, lichaamsverzorgingsproducten, hand- en voetverzorging, handwas, reed diffusers, roomsprays, bedtextiel, woondecoratie artikelen, kleding, aromatherapie diffuser, parfums, haar, zonnebrand, make-up, en nog veel meer.

Welke merken kan ik vinden bij RITUALS?
Open

Rituals is een fabrikant van cosmetica en verzorgingsproducten en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op RITUALS?
Open

Geld besparen bij Rituals is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die zij op hun officiële website publiceren. Klanten kunnen de catalogi die Rituals regelmatig uitbrengt raadplegen om aanbiedingen en kortingen te vinden. Door lid te worden van My Rituals is het ook mogelijk om elke keer speciale voordelen en deals te krijgen.

Ontmoet de concurrenten van RITUALS
Open

Rituals concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals o.a. Crabtree & Evelyn, L'Occitane, Chalhoub Group, Bluemercury en Sephora.

Exclusieve voordelen van RITUALS
Open

Rituals biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan cosmetica en producten van internationale kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Als My Rituals lid halen klanten meer uit elke aankoop en ontvangen zij geweldige voordelen. Bij Rituals kunnen klanten ook hun eigen gepersonaliseerde cadeau maken, om te geven bij speciale gelegenheden. Rituals Magazine geeft tips over gezond leven en beauty. Het bedrijf biedt een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door RITUALS
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Rituals in Nederland voor u heeft. Als het op cosmetica en persoonlijke verzorging aankomt, heeft Rituals alles wat je zoekt en meer. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Rituals te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.rituals.com/en-nl/home

ADVERTENTIE