logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorSCHIJVENS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in SCHIJVENS folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van SCHIJVENS

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SCHIJVENS

Schijvens is een Nederlands merk van bedrijfsuniformen en werkkleding met het hoofdkantoor in Hilvarenbeek. Het bedrijf heeft twee paslocaties in Handelskade en Schiphol. Ze ontwerpen, verkopen en distribueren kleding voor retailers, bouwbedrijven en logistieke bedrijven.

Veelgestelde vragen over SCHIJVENS

Hoe kan ik geld besparen op SCHIJVENS?

Je kunt de online winkel van Schijvens bezoeken om hun nieuwste aanbiedingen te ontdekken. Aangezien het bedrijf bedrijfskleding verkoopt, kan Schijvens korting geven bij bulkaankopen.

Kortingen aangeboden door SCHIJVENS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SCHIJVENS: Wat is?

Schijvens werd in 1863 opgericht in Nederland. Het bedrijf is sinds de oprichting een familiebedrijf. De vijfde generatie runt het bedrijf sinds 2005, samen met een team van 65 mensen.

In 2017 was Schijvens het eerste bedrijf dat 100% gerecyclede bedrijfskleding aanbood. Ze hebben veel prijzen gewonnen, waaronder de Circular Award Business en de Corporate Fashion Award.

Door de jaren heen is Schijvens uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijfskledingmerken. Ze hebben twee paslocaties in Handelskade en Schiphol.

Is SCHIJVENS momenteel open?

De dagen en tijden waarop Schijvens actief is, verschillen per locatie. Je kunt pasafspraken maken via de website van Schijvens.

Hoe SCHIJVENS producten online te kopen

Schijvens verkoopt haar producten uitsluitend via de fysieke winkels. Je kunt echter hun website bezoeken om hun portfolio te bekijken, informatie over het merk te vinden en hun contactgegevens te vinden.

Welke merken kan ik vinden bij SCHIJVENS?

Schijvens ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen productlijn. Het bedrijf produceert duurzame werkkleding met gerecycled textiel en gerecycled polyester.

Ze hebben bedrijfskleding gemaakt voor merken als Kruidvat, Etos, Hema, Praxis, Gamma, McDonald's, Leen Bakker, Sligro, Makro en Qatar Airways.

Ontmoet de concurrenten van SCHIJVENS

Schijvens concurreert met soortgelijke bedrijven in Nederland, zoals Getzner Textil, Hema, Fimka Group en Keltic Clothing.

Hoeveel SCHIJVENS winkels zijn er in het hele land?

Schijvens heeft twee paslocaties in Handelskade en Schiphol. Kijk voor meer informatie op https://schijvens.nl/contact/.

Exclusieve voordelen van SCHIJVENS

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Schijvens is door een account aan te maken op hun website. Je kunt ze ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube om op de hoogte te blijven van hun nieuwste collecties en als eerste op de hoogte te zijn van hun aanbiedingen en promoties.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.