homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorSTAHLWILLE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van STAHLWILLE

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van STAHLWILLE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in STAHLWILLE

Stahlwille is een Duits merk dat gespecialiseerd is in hand gereedschap en opberg systemen. U kunt het in verschillende delen van het grondgebied vinden aangezien het bedrijf een netwerk van distributeurs in Nederland levert. Het is ook actief in andere Europese landen en heeft eigen verkoopkantoren in de Verenigde Staten en China.

Wat voor producten kan ik vinden bij STAHLWILLE?

Stahlwille verkoopt sleutels, doppen, aandrijf en verbinding fittingen, slagdoppen, schroevendraaiers, tangen, trekkers, speciaal gereedschap voor motorfietsen, auto's en vrachtwagens, pijp werken gereedschap, beitels, VDE gereedschap, productie en werkplaats uitrusting, koppel gereedschap en meer. Het biedt ook reparatie en kalibratie diensten en opleidingen om technische knowhow door te geven.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over STAHLWILLE

De geschiedenis van STAHLWILLE: Wat is?
Open

In het hoofdkantoor van het bedrijf in Wuppertal-Cronenberg installeerde hij één moderne gereedschap smederij in Europa, waardoor zijn producten een uitstekende reputatie kregen. Het bedrijf verkoopt momenteel 55% van zijn producten in meer dan 90 landen en is dus opmerkelijk internationaal aanwezig.

Welke merken kan ik vinden bij STAHLWILLE?
Open

Stahlwille ontwikkelt en produceert de gereedschappen die het onder het geregistreerde merk "Stahlwille" op de markt brengt volgens de modernste procédés op 3 locaties in Duitsland.

Hoe kan ik geld besparen op STAHLWILLE?
Open

De beste manier om te besparen bij Stahlwille is door hun promotie folders te raadplegen. U kunt ze bereiken via de homepage, waar ze u uitnodigen om hun aanbiedingen te kennen, of via de rubriek "Downloaden", waar u al hun catalogi vindt.

Ontmoet de concurrenten van STAHLWILLE
Open

Stahlwille concurreert in Nederland met onder andere Stanley, Bahco, Skandia, Belzer, Knipex, Wolfkraft, Sandvik, Karwei, Master, Habero en Jung.

Is STAHLWILLE momenteel open?
Open

Elke Stahlwille distributie winkel hanteert zijn openingstijden. De meeste zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. Sommige zijn ook in het weekend geopend, met name op zaterdag.

Hoeveel STAHLWILLE winkels zijn er in het hele land?
Open

U vindt Stahlwille gereedschap bij meerdere distributeurs in heel Nederland. Voor meer informatie over elk of over uw dichtstbijzijnde winkel kunt u terecht op https://www.stahlwille.nl/nl/dealers

Hoe STAHLWILLE producten online te kopen
Open

Stahlwille heeft geen online marktplaats. U kunt het gereedschap echter wel verkrijgen in de online winkels van officiële distributeurs, zoals Partspoint, Groot, Bus Industrial Tools, TechProf en vele anderen. Om ze te ontdekken gaat u naar de rubriek "Distributeurs", voert u een locatie in en selecteert u "distributeurs met webwinkels tonen".

Exclusieve voordelen van STAHLWILLE
Open

Om gratis updates over nieuwe producten, diensten en aanbiedingen te ontvangen, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van Stahlwille. U kunt ook de sociale netwerken van het merk volgen voor meer nieuws, foto's en video's.

Zal STAHLWILLE aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Stahlwille geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door STAHLWILLE
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE