logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorSTAHLWILLE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in STAHLWILLE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij STAHLWILLE

Stahlwille is een Duits merk dat gespecialiseerd is in hand gereedschap en opberg systemen. U kunt het in verschillende delen van het grondgebied vinden aangezien het bedrijf een netwerk van distributeurs in Nederland levert. Het is ook actief in andere Europese landen en heeft eigen verkoopkantoren in de Verenigde Staten en China.

Veelgestelde vragen over STAHLWILLE

Hoe kan ik geld besparen op STAHLWILLE?

De beste manier om te besparen bij Stahlwille is door hun promotie folders te raadplegen. U kunt ze bereiken via de homepage, waar ze u uitnodigen om hun aanbiedingen te kennen, of via de rubriek "Downloaden", waar u al hun catalogi vindt.

Kortingen aangeboden door STAHLWILLE

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van STAHLWILLE: Wat is?

In het hoofdkantoor van het bedrijf in Wuppertal-Cronenberg installeerde hij één moderne gereedschap smederij in Europa, waardoor zijn producten een uitstekende reputatie kregen. Het bedrijf verkoopt momenteel 55% van zijn producten in meer dan 90 landen en is dus opmerkelijk internationaal aanwezig.

Is STAHLWILLE momenteel open?

Elke Stahlwille distributie winkel hanteert zijn openingstijden. De meeste zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. Sommige zijn ook in het weekend geopend, met name op zaterdag.

Hoe STAHLWILLE producten online te kopen

Stahlwille heeft geen online marktplaats. U kunt het gereedschap echter wel verkrijgen in de online winkels van officiële distributeurs, zoals Partspoint, Groot, Bus Industrial Tools, TechProf en vele anderen. Om ze te ontdekken gaat u naar de rubriek "Distributeurs", voert u een locatie in en selecteert u "distributeurs met webwinkels tonen".

Welke merken kan ik vinden bij STAHLWILLE?

Stahlwille ontwikkelt en produceert de gereedschappen die het onder het geregistreerde merk "Stahlwille" op de markt brengt volgens de modernste procédés op 3 locaties in Duitsland.

Zal STAHLWILLE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Stahlwille doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Stahlwille brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Stahlwille, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Stahlwille, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van STAHLWILLE

Stahlwille concurreert in Nederland met onder andere Stanley, Bahco, Skandia, Belzer, Knipex, Wolfkraft, Sandvik, Karwei, Master, Habero en Jung.

Hoeveel STAHLWILLE winkels zijn er in het hele land?

U vindt Stahlwille gereedschap bij meerdere distributeurs in heel Nederland. Voor meer informatie over elk of over uw dichtstbijzijnde winkel kunt u terecht op https://www.stahlwille.nl/nl/dealers

Exclusieve voordelen van STAHLWILLE

Om gratis updates over nieuwe producten, diensten en aanbiedingen te ontvangen, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van Stahlwille. U kunt ook de sociale netwerken van het merk volgen voor meer nieuws, foto's en video's.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.