logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorUNITED COLORS OF BENETTON
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in UNITED COLORS OF BENETTON folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij UNITED COLORS OF BENETTON

United Colors of Benetton is een Italiaanse winkelketen gericht op de verkoop van kleding en modeaccessoires behorend tot de Benetton Group. Het hoofdkantoor van United Colors of Benetton heeft een lange geschiedenis in de markt en is gevestigd in Ponzano Veneto, Italië. United Colors of Benetton is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere countries over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over UNITED COLORS OF BENETTON

Hoe kan ik geld besparen op UNITED COLORS OF BENETTON?

Geld besparen bij United Colors of Benetton is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op MyDeals365 vind je ook alle deals en promoties bij Benetton.

Kortingen aangeboden door UNITED COLORS OF BENETTON

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van UNITED COLORS OF BENETTON: Wat is?

United Colors of Benetton werd in 1955 opgericht door Luciano Benetton, die tot dan toe werkte als krantenverkoper. Zijn zus, die truien breide, gaf hem een goed idee en met het doel om klanten kleurrijke en innovatieve kleding aan te bieden, kocht hij een breimachine en begon kleding te maken. In 1966 openden de Benettons hun eerste winkel in Veneto, Italië en sindsdien is het merk blijven groeien en heeft het nieuwe markten veroverd. In Nederland landde United Colors of Benetton in 1980 met de opening van de eerste winkel in Amsterdam.

Is UNITED COLORS OF BENETTON momenteel open?

De winkels van United Colors of Benetton zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe UNITED COLORS OF BENETTON producten online te kopen

United Colors of Benetton heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Benetton kunnen klanten een grote selectie producten met korting vinden.

Welke merken kan ik vinden bij UNITED COLORS OF BENETTON?

United Colors of Benetton is een bekende fabrikant van modekleding en accessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van UNITED COLORS OF BENETTON

Benetton concurreert in Nederland met andere merken zoals onder andere Guess, Gucci en Armani.

Hoeveel UNITED COLORS OF BENETTON winkels zijn er in het hele land?

United Colors of Benetton is in Nederland actief met 3 winkels in Amsterdam, Laren en Rotterdam.

Exclusieve voordelen van UNITED COLORS OF BENETTON

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Benetton door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Benetton retourneren en ruilen toe. Benetton heeft een sterke betrokkenheid bij de zorg voor het milieu, dus de producten worden op een duurzame manier gemaakt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.