logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorKOGA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KOGA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KOGA

Koga is een Nederlandse fietsenfabrikant die eigendom is van de Accell Group. Het bedrijf is momenteel gevestigd in Heerenveen, Friesland. Koga heeft meer dan 40 vestigingen en verkooppunten in Nederland.

Veelgestelde vragen over KOGA

Hoe kan ik geld besparen op KOGA?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Koga. Koga zorgt er voortdurend voor dat klanten kunnen kiezen uit meerdere promoties. Je kan de wekelijkse aanbiedingen van Koga bekijken op hun website en op zoek gaan naar de beste prijzen en deals.

Kortingen aangeboden door KOGA

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KOGA: Wat is?

Het bedrijf is opgericht in 1974 door Andries Gaastra, die zijn functie bij het bedrijf Batavus van zijn vader had beëindigd. De naam Koga is een combinatie van zijn achternaam en die van zijn vrouw Marion Kowallik. Het duurde niet lang voordat het bedrijf in de daaropvolgende jaren begon te groeien en veel succes kreeg. Vandaag de dag is de fabrikant nog steeds actief in de regio.

Is KOGA momenteel open?

De vestigingen van Koga zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. Vind de dichtstbijzijnde Koga dealer via hun website. Daar kan je ook de aangepaste openingsuren tijdens feestdagen vinden.

Hoe KOGA producten online te kopen

Bezoek de website van Koga en maak je eigen account aan in de webwinkel. Met je account kun je beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagen. Daarnaast kan je je fiets registreren zodat je al je fietsgegevens op één plek hebt. De registratie van je fiets zorgt ervoor dat je aanspraak kunt maken op je fabrieksgarantie.

Welke merken kan ik vinden bij KOGA?

Het bedrijf is een fietsenfabrikant, wat betekent dat Koga de producten onder haar eigen huismerk verkoopt en distribueert.

Zal KOGA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Koga biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van KOGA

Koga concurreert met andere soortgelijke winkels en bedrijven op de Nederlandse markt zoals Bikeshop, ADO Bike, Beer Fietsen, bol.com, Fietsen 4 All, Giga Bikes, Halfords en HEMA.

Hoeveel KOGA winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Koga momenteel 96 verkooppunten in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem.

Exclusieve voordelen van KOGA

Klanten van Koga kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Vergeet je ook niet in te schrijven op de Koga mailinglijst zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste aanbiedingen en geen enkel koopje mist.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.