logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorNIKE

Laatste aanbiedingen in NIKE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij NIKE

Nike is een internationale onderneming van Amerikaanse origine die zich richt op de productie en verkoop van kleding en sportartikelen. Het bedrijf is aanwezig in Nederland en in vele landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over NIKE

Hoe kan ik geld besparen op NIKE?

Geld besparen bij Nike Australië is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die ze publiceren op hun officiële website. Op de online winkel van Nike, is er een "Sale" sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen zullen vinden. Ook kunnen klanten de Nike App downloaden waar ze kunnen genieten van exclusieve promoties en voordelen.

Kortingen aangeboden door NIKE

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Nike in Nederland voor je heeft. Als het gaat om sportkleding en trainingskleding, vind je bij Nike altijd wat je zoekt en meer. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Nike.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.nike.com/nl/

De geschiedenis van NIKE: Wat is?

De geschiedenis van Nike gaat terug tot 1964 in de Verenigde Staten, met de oprichting van het bedrijf onder de naam "Blue Ribbons Sports" door de oprichters Phil Knight en Bill Bowerman. In korte tijd onderging het merk een sterk proces van transformatie en expansie tot 1971, toen het officieel bekend werd als Nike Inc.

Het hoofdkantoor van Nike is gevestigd in Beaverton, Oregon. Het hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, kortweg EMEA, is sinds 1999 gevestigd in Hilversum, Nederland.

Nike landde in 1981 in Europa en vestigde zich in datzelfde jaar in Nederland. Het merk werd al snel een leider op de Nederlandse markt en werd binnen een paar jaar de officiële sponsor van de nationale voetbalcompetitie.

Welke merken kan ik vinden bij NIKE?

Nike is een wereldwijde producent en leider in de commercialisering van sportkleding, schoeisel en accessoires. Bijgevolg verkoopt het zijn Nike Inc. merkproducten onder geregistreerde licenties internationaal en in elk van de landen waar het bedrijf aanwezig is.

Zal NIKE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Nike doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en geïmporteerde sportmerken.

In Aanbiedingen 365 vind je de beste folders van Nike met het nieuwste op het gebied van mode en sportschoenen, ballen en accessoires, zodat je optimaal van sport kunt genieten.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op kleding, schoenen en sportaccessoires, waaronder opvallende schoenen, basketbalschoenen, mountainbike, drones, voetbalplaatjes, voetbalschoenen, laarzen, zwempakken, rolschaatsen, hoeden, badpakken, slippers, trampolines, cornhole, verrekijkers, schoenplaten, fietsen, rc auto's, schoeisel, tennisschoenen, golfclubs, slaapzakken, golfschoenen, bokshandschoenen, damesschoenen, hoofdbanden, honkbalplaatjes.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Nike, die allerlei kortingen heeft op producten van grote merken voor amateur- en professionele sporters.

Naast de catalogi van de belangrijkste sportwinkels in de land zoals Nike, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor sport in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van NIKE

Nike concurreert in Nederland met andere toonaangevende sportkledingmerken zoals Adidas, Reebook, Under Armour en Puma.

Exclusieve voordelen van NIKE

Nike biedt zijn klanten de internationale garantie van een merk met een lange geschiedenis in de wereldwijde sportkledingmarkt. Bovendien beschikt het over een uitgebreid netwerk van verkooppunten in Nederland waar zijn producten kunnen worden gekocht. Aangezien haar producten ook buiten haar Nike Stores worden doorverkocht.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij NIKE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij NIKE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Sport winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 31 Sport winkels in Netherlands inclusief NIKE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.