homeIcon
  1. separatorCasa
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 31 mrt

Speciale aanbieding van Casa

Geldig van 9 mrt tot 31 mrt

ADVERTENTIE
Casa folder
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Casa folder is hier!

De nieuwe Casa folder is geldig van 9 mrt tot 31 mrt.

Met meer dan 41 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Huis & meubilair producten.

Bij CASA vinden klanten een grote verscheidenheid aan huishoudelijke en decoratieve artikelen zoals dienbladen en serveerborden, tafelkleden en tafellopers, placemats, servetten, tafelnaamborden, servetringen en servethouders, bestekzakken en putzakken, borden, decoplaten, bekers en mokken, schalen, eierdopjes, glassets, wijnglazen, fluitglazen, flessen en karaffen, bestek en besteksets, baden en verzorging, handdoeken en badlakens, washandjes en gastendoekjes, badmatten, gootsteenaccessoires, vuilnisbakken, borstels, leesglazen, kunstbloemen en -takken, kunstplanten en kunstgras, kandelaars, windlichten en lantaarns, e.a.

Vindt een Casa bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Aanbiedingen 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Casa en vele andere Huis & meubilair winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Casa aanbiedingen!
Bezoek Aanbiedingen 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE