logo
homeIcon
  1. separatorLidl folders
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 11-6-2023

Speciale aanbiedingen van Lidl

Geldig van 3 juni 2023 tot 11 juni 2023

ADVERTENTIE
Lidl Zomer folder - 1
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De nieuwste Lidl folder staat hier!

De nieuwe Lidl folder is geldig van 3 juni 2023 tot 11 juni 2023.

Met meer dan 14 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Supermarkten producten.

Lidl biedt een breed assortiment producten, zoals groenten, fruit, brood, gebak, vers vlees en vis, kaas, vleeswaren, tapas, salades, pizza, pasta, zuivel, eieren, frisdrank, sap, bier, wijn, schoonmaakmiddelen, toiletpapier, kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, tuingereedschap, elektrisch gereedschap, stofzuigers, grasmaaiers, friteuses, waterkokers, en vele andere producten.


Vindt een Lidl bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Aanbiedingen 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Lidl en vele andere Supermarkten winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe folders, dus kom snel terug voor nog meer Lidl aanbiedingen!
Bezoek Aanbiedingen 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.