logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorMEIN REAL
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in MEIN REAL folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij MEIN REAL

Mein real DE is een Duitse hypermarktketen. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 60 vestigingen.

Veelgestelde vragen over MEIN REAL

De geschiedenis van MEIN REAL: Wat is?
close

De hypermarktketen Mein real DE ontstond in 1992 uit de fusie van de ketens divi, Basar, Continent, Esbella en real-kauf. In de daaropvolgende jaren kon het bedrijf zijn aanwezigheid in Duitsland en daarbuiten uitbreiden dankzij zijn online winkel, waarmee het ook landen als Nederland bereikte.

Welke merken kan ik vinden bij MEIN REAL?
close

Het bedrijf verkoopt en distribueert een grote selectie lokale en internationale merken. Zo vind je er LEGO, Zott, Coca-Cola, Kellogg's, Almhof, Kleenex, M&M's, Pringles, Nivea, Nutrilon, Lays, Ariel, Dove, Heineken, Nutella en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op MEIN REAL?
close

Er zijn meerdere manieren waarop klanten geld kunnen besparen bij Mein real DE. Mein real DE zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Mein real DE bekijken op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden.

Ontmoet de concurrenten van MEIN REAL
close

Mein real DE concurreert meestal met andere vergelijkbare sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Sommige van de bedrijven waar Mein real DE mee concurreert zijn Dirk, Jumbo, Coop, Aldi, Lidl, Vomar en C1000.

Is MEIN REAL momenteel open?
close

Neem contact op met de klantenservice van Mein real DE via het contactformulier op hun website.

Hoeveel MEIN REAL winkels zijn er in het hele land?
close

In Nederland heeft Mein real DE momenteel geen fysieke verkooppunten beschikbaar.

Hoe MEIN REAL producten online te kopen
close

Blader door de website van Mein real DE en registreer je Mein real DE account. Met je geregistreerde account kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete artikelen aan je winkelwagentje, je bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Bovendien biedt de online shop ook bezorg- en verzendopties.

Exclusieve voordelen van MEIN REAL
close

Klanten van Mein real DE kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mein real DE om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst. Download de mobiele app van Mein real en vind actuele informatie, zoals openingstijden en contactgegevens van de dichtstbijzijnde Mein real-markt bij jou in de buurt of maak een virtueel boodschappenlijstje.

Kortingen aangeboden door MEIN REAL
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.