homeIcon
  1. separatorMitra
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 18 jun

Speciale aanbieding van Mitra

Geldig van 5 jun tot 18 jun

ADVERTENTIE
Mitra folder
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Mitra folder is hier!

De nieuwe Mitra folder is geldig van 5 jun tot 18 jun.

Met meer dan 20 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Supermarkten producten.

Bij Mitra kunnen klanten terecht voor een breed assortiment aan alcoholische dranken en dranken zoals wijnen, wijn rood, wijn wit, wijn rosé, wijn mousserend, whisky, bier, gedistilleerd, aperitieven, mixdranken, tonics, onder andere.

Vindt een Mitra bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Aanbiedingen 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Mitra en vele andere Supermarkten winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Mitra aanbiedingen!
Bezoek Aanbiedingen 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.