logo
homeIcon
  1. separatorSligro folders
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 23-5-2023

Speciale aanbiedingen van Sligro

Geldig van 18 mei 2023 tot 23 mei 2023

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Sligro van 18 mei tot 23 mei 2023 - Folder pagina 1
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De nieuwste Sligro folder staat hier!

De nieuwe Sligro folder is geldig van 18 mei 2023 tot 23 mei 2023.

Met meer dan 16 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Supermarkten producten.

Bij Sligro kunnen klanten terecht voor een breed assortiment food- en non-foodproducten zoals vlees, vis, aardappelen, groenten en fruit, kaas, zuivel- en vleeswaren, brood en banket, maaltijden, snacks, kruidenierswaren, dranken, brood en banket, stokbrood, banket, rijst en pasta, rookwaren, light-producten, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten, enzovoort.


Vindt een Sligro bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Aanbiedingen 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Sligro en vele andere Supermarkten winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe folders, dus kom snel terug voor nog meer Sligro aanbiedingen!
Bezoek Aanbiedingen 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.