ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van TELE2

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in TELE2

Tele2 is een multinationale aanbieder van telecommunicatie diensten. Haar hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in de stad Diemen.

Wat voor producten kan ik vinden bij TELE2?

Tele2 verkoopt een breed scala aan telecommunicatie toestellen, zowel mobiel als voor thuis. Koop je volgende smartphone, tablet of smartwatch bij Tele2, en begeleid ze met kabels, adapters, opladers, hoesjes en scherm beschermers van topkwaliteit.

Bij Tele2 kunt u elke combinatie van tv-, internet-, mobiele en huis telefoon diensten bestellen. Probeer een dag lang de onbeperkte datadienst van Tele2 voor een vast tarief.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over TELE2

De geschiedenis van TELE2: Wat is?
Open

In 1991 werd de eerste commerciële ISP aanbieder in Zweden opgericht door AB Kinnevik. Twee jaar later werd het bedrijf omgedoopt tot Tele2 en begon het ook lange afstands gesprekken aan te bieden.

Tele2 bereikte de Nederlandse markt in 1997. Naast haar mobiele netwerk diensten was het bedrijf ook een pionier in IP-VPN-netwerk diensten in Nederland. In 2005 nam Tele2 Nederland zijn concurrent Versatel over, dat een uitgebreid infrastructuur netwerk omvatte.

Het bedrijf bleef groeien in het land en had in 2009 al 400.000 abonnees bereikt. Tele2 fuseerde in 2019 met T-Mobile Nederland. Door deze deal kreeg Tele2 een aandeel van 25% in T-Mobile.

Welke merken kan ik vinden bij TELE2?
Open

Bij Tele2 vind je de bekendste merken op de markt, zoals Apple, Samsung, Oppo, Google, Xiaomi, Fairphone, Motorola, Emporia en Alcatel.

Hoe kan ik geld besparen op TELE2?
Open

Ga naar de website van Tele2 voor de laatste aanbiedingen en tijdelijke aanbiedingen. Breng je oude toestel naar een Tele2 locatie of stuur het op om geweldige kortingen op nieuwe telefoons of accessoires te ontvangen.

Ontmoet de concurrenten van TELE2
Open

Tele2 is een van de grootste telecombedrijven in Nederland. De concurrenten zijn soortgelijke bedrijven als KPN, Vodafone en Ziggo.

Is TELE2 momenteel open?
Open

Tele2 opent haar deuren voor klanten van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Hoeveel TELE2 winkels zijn er in het hele land?
Open

Tele2 bezit en exploiteert meer dan 120 winkels verspreid over het hele land.

Hoe TELE2 producten online te kopen
Open

Bezoek Tele2's online winkel om toegang te krijgen tot speciale promoties en besparingen. Ontvang gratis installaties en extra kortingen in Tele2's webwinkel.

Exclusieve voordelen van TELE2
Open

Volg Tele2 op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van actuele campagnes en evenementen. Met Tele2's Recycle Deals kunt u uw toestel voor gereduceerde prijzen krijgen en aan het einde van uw contract de telefoon terug verkopen aan het bedrijf om duurzaam gerecycled te worden of uw toestel kopen voor het resterende bedrag.

Zal TELE2 aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Tele2 geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door TELE2
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE