logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in TELE2 folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij TELE2

Tele2 is een multinationale aanbieder van telecommunicatie diensten. Haar hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in de stad Diemen.

Veelgestelde vragen over TELE2

Hoe kan ik geld besparen op TELE2?

Ga naar de website van Tele2 voor de laatste aanbiedingen en tijdelijke aanbiedingen. Breng je oude toestel naar een Tele2 locatie of stuur het op om geweldige kortingen op nieuwe telefoons of accessoires te ontvangen.

Kortingen aangeboden door TELE2

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TELE2: Wat is?

In 1991 werd de eerste commerciële ISP aanbieder in Zweden opgericht door AB Kinnevik. Twee jaar later werd het bedrijf omgedoopt tot Tele2 en begon het ook lange afstands gesprekken aan te bieden.

Tele2 bereikte de Nederlandse markt in 1997. Naast haar mobiele netwerk diensten was het bedrijf ook een pionier in IP-VPN-netwerk diensten in Nederland. In 2005 nam Tele2 Nederland zijn concurrent Versatel over, dat een uitgebreid infrastructuur netwerk omvatte.

Het bedrijf bleef groeien in het land en had in 2009 al 400.000 abonnees bereikt. Tele2 fuseerde in 2019 met T-Mobile Nederland. Door deze deal kreeg Tele2 een aandeel van 25% in T-Mobile.

Is TELE2 momenteel open?

Tele2 opent haar deuren voor klanten van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Hoe TELE2 producten online te kopen

Bezoek Tele2's online winkel om toegang te krijgen tot speciale promoties en besparingen. Ontvang gratis installaties en extra kortingen in Tele2's webwinkel.

Welke merken kan ik vinden bij TELE2?

Bij Tele2 vind je de bekendste merken op de markt, zoals Apple, Samsung, Oppo, Google, Xiaomi, Fairphone, Motorola, Emporia en Alcatel.

Zal TELE2 aanbiedingen hebben op Black Friday?

Tele2 doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Tele2 folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Tele2, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Tele2, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van TELE2

Tele2 is een van de grootste telecombedrijven in Nederland. De concurrenten zijn soortgelijke bedrijven als KPN, Vodafone en Ziggo.

Hoeveel TELE2 winkels zijn er in het hele land?

Tele2 bezit en exploiteert meer dan 120 winkels verspreid over het hele land.

Exclusieve voordelen van TELE2

Volg Tele2 op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van actuele campagnes en evenementen. Met Tele2's Recycle Deals kunt u uw toestel voor gereduceerde prijzen krijgen en aan het einde van uw contract de telefoon terug verkopen aan het bedrijf om duurzaam gerecycled te worden of uw toestel kopen voor het resterende bedrag.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.