homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorVOLVO
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van VOLVO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in VOLVO

Volvo is een vooraanstaande autofabrikant. Naast gewone klanten bedient het bedrijf regeringen, ministeries en internationale organisaties met speciaal afgestemde voertuigen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Göteborg, Zweden.

Wat voor producten kan ik vinden bij VOLVO?

Volvo brengt vele soorten voertuigen op de markt, waaronder elektrische en plug-in hybrides. U vindt er sedans (S60, S90), veelzijdige gezinsauto's (V60, V90), SUV's (XC40, C40, XC60, XC90), of volledig elektrische auto's, zoals de X90. Het produceert ook politie- en hulpdienstauto's en gepantserde voertuigen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over VOLVO

De geschiedenis van VOLVO: Wat is?
Open

Gustav Larson en Assar Gabrielsson richtten Volvo in 1927 op als dochteronderneming van de lagerfabrikant SKF. Tegenwoordig is het een aan de beurs van Stockholm genoteerde naamloze vennootschap die bekend staat om de duurzaamheid van haar niet-commerciële voertuigen. Volgens de cijfers is de gemiddelde leeftijd van een Volvo bijna 20 jaar.

Welke merken kan ik vinden bij VOLVO?
Open

Volvo ontwerpt en produceert auto's onder de merknamen "Volvo" en "Volvo Selekt". De laatste is voor tweedehands. Het bedrijf is wereldleider in veiligheidstechnologieën en auto-innovatie en is een van de bekendste en meest gerespecteerde automerken..

Hoe kan ik geld besparen op VOLVO?
Open

Er zijn veel manieren om te besparen bij Volvo. U kunt toegang krijgen tot financieringsopties of een gebruikte auto tegen een lagere prijs krijgen. U kunt op de website ook de aanbiedingen voor accessoires ontdekken die u bij de dealer kunt bestellen.

Ontmoet de concurrenten van VOLVO
Open

Volvo concurreert in Nederland met andere autofabrikanten, waaronder Subaru, Ford, Peugeot, Renault, Toyota, Citroën, Nissan, Opel, VW, Volkswagen, Suzuki, Honda, Hyundai, Fiat en vele andere merken.

Is VOLVO momenteel open?
Open

Elke dealer heeft zijn openingstijden. Ze zijn doorgaans geopend van maandag tot en met vrijdag, van 8 tot 17 uur. Sommige zijn ook op zaterdag open. Op zondag zijn ze meestal gesloten. Meer informatie over uw dichtstbijzijnde dealer vindt u op de website van Volvo.

Hoeveel VOLVO winkels zijn er in het hele land?
Open

U vindt Volvo's bij veel dealers in heel Nederland. Om de dichtstbijzijnde bij u in de buurt te vinden, gaat u naar https://www.Volvocars.com/nl/dealers/autodealers.

Hoe VOLVO producten online te kopen
Open

Op de website van Volvo kunt u niet online winkelen, maar u kunt wel een auto aanpassen, de betalingsmogelijkheden bekijken, de voorwaarden kiezen die het beste bij u passen en uitzoeken bij welke dealer u de auto kunt krijgen.

Exclusieve voordelen van VOLVO
Open

U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief van Volvo om informatie te ontvangen over producten, diensten en aanbiedingen. U kunt ook de sociale netwerken van het bedrijf volgen voor meer nieuws.

Zal VOLVO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Volvo geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door VOLVO
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE